tiistai 26. maaliskuuta 2013

Täysikuu Vaa'assa 2013

Heips,
ikkunasta näkyy jo komea täysikuu, joka on huipussaan huomenna päivällä. Se näyttää jo nyt todella täydeltä ja hienolta. Kannattaa katsoa ulos, jos on pilvetöntä.

Täysikuu vaa'assa kiinnittää huomiomme parisuhteisiin ja muihin ihmissuhteisiin. Mikä niissä toimii ja mikä ei? Mitä pohjimmiltaan haluamme parisuhteilta?

Erityisesti Pluto vaa'assa sukupolvi (syntynyt 1971-1984) painii jatkuvasti parisuhdeongelmien kanssa. Tämä täysikuu tuo lisävaloa niihin ja voi tuoda jonkin ratkaisun akuuttiin ongelmaan.


Täysikuun kartan kuviossa on kuitenkin painopiste yksilöllisissä tarpeissa ja niiden täyttymisessä, mikä voi ravistella pahasti valmiiksi epävakaita suhteita. Täysikuun haaste onkin olla yksilöitä yhdessä, etääntymättä kuitenkaan liian kauas toisesta. Hankala kulma plutoon ennakoi ongelmia auktoriteettihahmojen tai joidenkin velvollisuuksien täyttämisen suhteen. Siihen täytyy etsiä kompromissi, jonka kanssa pystyt elämään jonkin aikaa. Toisaalta jupiter tukee täysikuuta täydellisesti ja auttaa löytämään uuden idean tai mahdollisuuden ihmissuhteiden suhteen. 

Näyttää siltä, että tämä täysikuu voi kallistua kumpaan tahansa suuntaan: voit kärsiä liian raskaasta vastuusta tai löytää uusia puolia ihmissuhteistasi. Kannattaa äänestää omilla ajatuksilla mukavamman vaihtoehdon puolesta. :) Useimmat kokevat varmaan jonkinlaisen sekoituksen paineita ja mahdollisuuksia!  

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti