sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kalojen uusikuu

Huomenna illalla on uusikuu kaloissa. Kuu oikeastaan loistaa poissaolollaan, koska se jää auringon valon ulottumattomiin. Uusikuu kaloissa on tunteellinen, henkinen ja mystinen. Se symboloi uusia alkuja, mutta myös mahdollisuutta irrottautua itseä vaivaavista asioista.


Kuvassa näkyy, miten kalojen merkissä on tungosta. Uudenkuun muodostavien auringon ja kuun lisäksi kaloissa on neptunus, merkurius, khiron, venus ja mars. Ei ihme, jos yleistunnelma on jotenkin uninen tai haaveellinen. Käytännön asioihin voi olla hankala keskittyä. Elämä kulkee toisenlaisella logiikalla kuin yleensä. Kalat, kuten muutkin vesimerkit, opettaa kuuntelemaan itseään ja erityisesti omia tunteita. Tunteet eivät ole turhia, vaikka ne usein tuntuvat vaikeuttavan elämää. Ne yrittävät koko ajan opastaa elämään oikein, enemmän itsesi näköistä elämää. Omaan intuitioon kannattaa luottaa. 

Eri merkeillä uusikuu alleviivaa erilaisia elämänalueita:
Kaloilla uusikuu omassa merkissä lisää itseymmärrystä. Ei haittaa, jos muut eivät aina ymmärrä sinua (eivät ketään muutakaan), vaan tärkeintä on se, että olet itse sinut itsesi kanssa ja hyväksyt itsesi varauksettomasti hyvine ja huonoine puolinesi. Kenenkään tehtävä ei ole olla täydellinen, vaan elää sopusoinnussa omien tunteidensa kanssa. 

Oinailla tämä uusikuu  vahvistaa yhteyttä omaan alitajuntaan ja myös tunnepuoleen. Se tuo tilaisuuden oppia kärsivällisyyttä, myötätuntoisuutta ja hyväksyntää. Se auttaa myös irrottamaan ajatukset häiritsevistä ja ärsyttävistä aiheista. Voit tietoisesti nopeuttaa prosessia meditoimalla tai rentoutumalla muuten. 

Härkiä uusikuu muistuttaa sosiaalisten suhteiden, erityisesti erilaisten verkostojen mahdollisuuksista. Kaikki kaipaavat ympärilleen ihmisiä, jotka todella ymmärtävät sinua ja jakavat tunteesi, ja nyt voit helposti löytää lisää sellaisia ihmisiä elämääsi. 

Kaksosille uusikuu tuo mahdollisuuden edistää uraa ja määritellä joitain tavoitteita uudestaan. Oikeastaan kyse on useamman vuoden operaatiosta, mutta voit saavuttaa nyt jonkin tärkeän välitavoitteen. Omilla tavoitteillasi voit edistää myös yleistä hyvinvointia ympärilläsi. 

Ravuilla uusikuu edistää myös itsetuntemusta. Se myös lisää seikkailunhaluasi. Voit avartaa maailmaasi lukemalla tai matkustelemalla. Uudet asiat eivät ole itseisarvo sinänsä, vaan niiden todellinen tehtävä on selkiyttää maailmankuvaasi. 

Leijonilla uusikuu syventää parisuhdetta tai ihmissuhteita ylipäänsä. Tasapaino omien ja toisen ihmisen tarpeiden ja halujen välillä on usein vaikea löytää, ja vielä vaikeampi säilyttää, mutta nyt voit onnistua siinä. Huomaat, että erilaiset tarpeet synnyttävätkin uusia mahdollisuuksia.

Neitsyille tämä uusikuu avaa uusia mahdollisuuksia parisuhteessa tai jossain muussa tärkeässä ihmissuhteessa. Suhde voi siirtyä uudelle tasolle tai siitä voi löytyä uusi mielenkiintoinen ulottuvuus. Ihmissuhteet ylipäänsä hallitsevat elämääsi voimakkaasti nyt ja lähivuosina. 

Vaaoilla tämä uusikuu liittyy terveyteen ja arkirutiineihin, siis yleiseen elämänhallintaan. Jos elämääsi kertyy liikaa tekemistä tai sälää, se kostautuu helposti terveysongelmina. Uusikuu tarjoaa kuitenkin ideoita siitä, miten säilytät tehokkuutesi ja toisaalta myös mielekkyyden elämässäsi.

Skorpioneille uusikuu on luova, leikkisä ja romanttinen. Halutessasi löydät sisäisen lapsesi uudelleen. Elämästäsi voi tulla taas iloisempaa, jos siitä on välillä tullut liian vakavaa tai tylsää. Elämänilo vetää puoleensa myös muita ihmisiä... 

Jouskareille uusikuu tuo muutoksia perhe-elämään ja kotiin. Odotuksesi kotisi ja perheenjäsentesi suhteen muuttuvat huomattavasti lähivuosina. Tämä on yksi välietappi suuremmassa muutoksessa. Tee olostasi kotona ja läheistesi kanssa mahdollisimman mukavaa.

Kauriille uusikuu on sosiaalinen. Se auttaa sinua erilaisten arkisten ihmissuhteiden hoidossa. Se on myös mielenkiintoinen ja utelias. Voit saada helposti uutta, tarvitsemaasi informaatiota. Keskustelemalla ja kuuntelemalla saat hupia ja hyötyä itsellesi. 

Vesimiehiä tämä täysikuu auttaa raha-asioissa. Voit keksiä tavan saada lisätienestejä, tai jonkin jo omistamasi arvo voi nousta. Yksi mahdollisuus on myös se, että löydät jotain haluamaasi ja tarvitsemaasi paljon edullisemmin kuin mitä olit varautunut maksamaan siitä.  

Kannattaa nauttia tästä uudestakuusta ja kalojen merkin vaikutuksesta rauhassa. Ilmapiiri muuttuu kyllä asteittain aktiivisempaan ja ulospäinsuuntautuneempaan suuntaan yllättävän piankin...

1 kommentti:

  1. Kiitos! Utuista on, mutta unet ovat hyvin vilkkaita ja selventävät paljon asioita.

    VastaaPoista