keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Pluto ja saturnus

Tässä on edessä muutamia mielenkiintoisia ja potentiaalisen voimakkaita päiviä. Venus, merkurius ja kuu voimistavat pluton ja saturnuksen jo melko tarkkaa sekstiiliä. Sekstiili on suhteellisen hellävarainen positiivinen aspekti. Se luo mahdollisuuksia ja suotuisia olosuhteita. Se tekee asioista helpompia. Siksi kaikilla on nyt hyvä mahdollisuus selkeyttää omia tavoitteitaan jollakin tavalla. Päämäärien ei tarvitse antaa hallita elämää, mutta ne tekevät elämästä mielenkiintoisempaa.

Näiden päivien voima piilee oikeastaan enemmänkin planeetoissa ja niiden merkeissä kuin niiden välisessä aspektissa. Sekstiili on tosiaan miellyttävä ja lempeä aspekti, mutta paljon merkittävämpää on se, että saturnus liikkuu skorpionissa, joka on pluton kotimerkki, ja pluto puolestaan kulkee kauriissa, joka on taas kauriin oma merkki. Siksi pluton ja saturnuksen vuorovaikutus on tällä hetkellä todella voimakasta.

Vaikutukset voivat olla, kuten yleensäkin, henkisiä tai käytännöllisiä. Nyt kaikki voivat löytää sisältään uusia, salaisia voimavaroja. Kuvio auttaa henkisessä kypsymisessä ja vastuun ottamisesta omasta elämästä. Uudet (tai vanhat) asiat pelottavat vähemmän, kun oma sisäinen auktoriteetti löytyy. Käytännössä tämä kuvio auttaa hoitamaan asioita entistä tehokkaammin ja huolellisemmin. Välit oman elämän johtohahmoihin, kuten vanhempiin tai työnantajaan, voivat parantua huomattavasti. Tai jos olet itse vanhempi tai pomo, löydät ehkä uutta, syvempää tyydytystä roolissasi.

Näissä päivissä on erityisesti voimaa skorpioneille ja kauriille. Seuraavaksi eniten hyötyvät muut vesi- ja maamerkit. Tuli- ja ilmamerkkeihin kuvio vaikuttaa epäsuoremmin, mutta vaikuttaa joka tapauksessa. Vaikutus on voimakkaimmillaan tämän loppuviikon, mutta vaikuttaa miedommin vielä pari viikkoa eteenpäin.

3 kommenttia:

 1. Kiitos paljon tiedoista, kun uskoni on ollut nyt kovasti koetuksella..hm jaksanko, miten luotsaa, ymmärränkö hoito ohjeet oikein ym. Halkeeko pää. Jotenkin minulle on annettu vastuuta nyt paljon vanhempieni ja lasteni taholta. Aurinko skorpioni, nousu Kauris.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomiosta! Jospa ne energiat vähän pukkais idealistia eteenpäin ja pessimistiä potkaisten.

   Poista
 2. Hei skorpioni-kauris, sulla onkin nyt todella voimakkaat transiitit menossa. Varsinkin saturnus skorpionissa koettelee, mutta pluto kauriissa vaikuttaa myös. Tsemppiä!

  VastaaPoista