sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikko 10: Tehokas viikko edessä


Alkava viikko näyttää hyvin tehokkaalta siitä huolimatta, että merkurius perääntyy edelleen. Ensi perjantaina saturnus ja pluto muodostavat positiivisen yhteyden keskenään, mutta koska molemmat ovat hitaita planeettoja, se vaikuttaa voimakkaana koko viikona.

Muutkin tapahtumat taivaalla liittyvät saturnuksen ja pluton sekstiiliin. Venus ja merkurius tukevat ja tehostavat sitä omalta osaltaan. Siksi se on hallitseva teema koko viikon ajan. Se tarjoaa mahdollisuuden päästä elämässä eteenpäin monella eri tasolla. Ensinnäkin se helpottaa tavoitteiden toteutumista käytännöllisellä tasolla. Asiat sujuvat helpommin ja ongelmat ratkeavat vaivattomammin kuin yleensä. Toiseksi todelliset motiivit tavoitteiden takana selkenevät. Motivaatio nousee ja se auttaa myös eteenpäin.

Vaikutus on toisaalta vakava ja käytännönläheinen, toisaalta se liittyy myös tunteisiin ja erityisesti pelkojen voittamiseen. Elämänkokemus osoittaa jonkin vanhan pelon turhaksi. Elämänhallinta paranee. Viikko tuo siksi myös lisää tervettä itsevarmuutta.

Viikolla tapahtuu muutakin. Tähdet ovat aktiivisia koko viikon. Väliin mahtuu myös liikuttavia ja tunteellisia hetkiä. Pidän kuitenkin kovasti siitä, miltä se kokonaisuutena näyttää. Pääpaino on aika vakava ja käytännöllinen, mutta kun velvollisuudet ovat hallinnassa, energiaa riittää paremmin kaikkeen hauskaankin. :)

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti