keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Marsin ja jupiterin kolmio!

Marsin ja jupiterin kolmio lähestyy. Se on tarkimmillaan ensi yönä, himpun verran huomisen puolella. Siitä riittää hyvää maa- ja tuli-energiaa erityisesti tälle ja seuraavalle päivälle!

Tämä kolmio on erityisen energinen ja onnekas, koska siinä yhdistyy marsin elämänvoima jupiterin viisauteen ja myönteisyyteen. Molemmat planeetat ovat elementiltään tulisia. Ne ovat maamerkeissä: mars neitsyessä ja jupiter härässä, joten ne vaikuttavat erityisen voimakkaasti maamerkkeihin. Maamerkeillä vaikutus on kaikkein henkilökohtaisin. Muilla merkeillä ne eivät vaikuta suoraan persoonallisuuteen ja luovuuteen vaan laajemmin muihin elämänalueisiin. Tulokset ovat näkyviä ja konkreettisia. Monilla on mahdollisuus parantaa ansioitaan ja/tai terveyttään. Nyt kannattaa tarttua lupaavilta vaikuttaviin tilaisuuksiin ja etsiä keinoja toteuttaa omia projekteja.

Lisäksi molemmat planeetat ovat väljässä kolmiossa plutoon, joten taivaalle muodostuu suurkolmio. Se on todella tervetullutta vastapainoa viime kesänä ja muutenkin viime vuosina taivaalla vaikuttaneelle suurristille.

Kolmio toistuu muuten ensi keväänä vielä kaksi kertaa...

2 kommenttia:

  1. Voi kun olen kaivannut tuota uusiutumista, vaan näin ilmamerkkinä vielä pientä vaappumista vaa'assa. :) Joitakin värinöitä sentään tapahtuu...Josko se suuri vyöry tulisi ja pian. :) <3

    VastaaPoista
  2. Moi Tiina!
    Saturnus vaa'assa korjailee vaa'an ja muiden ilmamerkkien asioita. Se ei ole aina mukavaa, mutta lopputulokseen olet varmasti tyytyväinen. :)

    VastaaPoista