maanantai 21. marraskuuta 2011

Yllätysten viikko

Tähän viikkoon mahtuu kaikenlaista... Huomista piristää venuksen ja saturnuksen sekstiili. Se luo tyynen ja miellyttävän ilmapiirin, ja rentouttaa ennen loppuviikon muutoksia. Lisäksi huomenna aurinko siirtyy jousimieheen. Se tuo kasvavan toivonkipinän ankeaan ja harmaaseen syksyyn. Tähän vuodenaikaan tarvitsemme sitä eniten.

Keskiviikkona mars ja pluto ovat kolmiossa toisiinsa. Se on todella voimakolmio! Sen vaikutuksen alla omien päämäärien saavuttaminen helpottuu huomattavasti. 

Torstaina merkurius aloittaa perääntymisensä. Sen vaikutus kannattaa huomioida jo nyt alkuviikosta, ja harkita tavallista huolellisemmin isoja päätöksiä ja hankintoja.

Perjantaina on uusikuu jousimiehessä. Tämä uusikuu on myös eklipsi, tällä kertaa osittainen auringonpimennys. Eklipsi vaikuttaa hyvin myönteiseltä, mutta saattaa silti tuoda äkillisiä muutoksia. Siitä tarkemmin sitten loppuviikosta... Viikonloppuna ehdimme toivottavasti sulatella eklipsin vaikutuksia.

Viikon tärkeimpiin taivaanmerkkeihin liittyy yllätyksellisyys. Se ei välttämättä ole huono asia, mutta kannattaa varautua henkisesti myös hankaluuksiin, ja välttää liian täyttä ja rajoittavaa elämän aikatauluttamista. Tällaisina viikkoina kannattaa jättää itselle ja elämälle riittävästi pelivaraa... 

:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti