torstai 10. marraskuuta 2011

Täysikuu Härässä!

Loppuviikko on vilkas. Ensin täysikuu, sitten mars vaihtaa merkkiä ja viikonloppuna mars tekee vielä opposition khironiin. Nyt on kuitenkin vuorossa täysikuu härän merkissä (kartan voi klikata suuremmaksi). Täysikuu on tarkimmillaan torstai-iltana:


Täysikuu on aspektiton, eli se toimii yksinään eivätkä muut planeetat vaikuta siihen kovin paljon. Kartalla näkyy muuten jo kauniisti marsin, jupiterin ja pluton muodostama kolmio, josta lisää myöhemmin. Jupiter vahvistaa kuuta, koska ne ovat samassa merkissä, vaikkeivat taivaankappaleet ole tarkassa yhtymässä. Se tuo myös onnea ja mahdollisuuksia sekä optimismia täysikuulle. Tämä on yksi vuoden parhaista täysikuista!

Härälle se tuo mahdollisuuden nähdä itsensä uudessa valossa. Erityisesti tunne-elämä voi vihdoinkin vaikuttaa mielekkäältä ja tyydyttävältä. Elämästä voi löytyä onnenaiheita, jotka aikaisemmin ovat jääneet huomaamatta. Näet myös itsesi selkeämmin kuin yleensä, ja todennäköisesti pidät siitä mitä näet. :)

Kaksosella täysikuu valaisee alitajunnan aluetta. Se kertoo, miten voit parantaa henkistä hyvinvointiasi, jos maltat kuunnella. Nyt on hyvä aika akkujen latailuun... Kannattaa myös haaveilla...

Rapu saa täydenkuun sosiaalisten suhteiden alueelle. Se näyttää mitä saat harrastus- tai muilta intressiryhmiltä. Näytät suositulta! Myös unelmasi voivat selkiytyä...

Leijonan urakuviot näyttävät selkeiltä. Saat eräänlaisen väliraportin etenemisestäsi. Näyttää siltä, että sinulla on syytä olla tyytyväinen saavutuksiisi.

Neitsyelle uusikuu näyttää mitä olet saavuttanut esimerkiksi opiskelemalla, ja mihin nyt kannattaa jatkaa. Myös matkustelu ja vaikka lukeminenkin tuovat tavallista enemmän onnea.  

Vaaka löytää tunnetason yhteyden muihin. Ennen kaikkea omaan kumppaniinsa, mutta se ulottuu myös muihin ihmisiin. Näet aiempaa selvemmin, mitä saat ihmissuhteistasi.

Skorpionilla täysikuu valaisee kumppanuuden huoneen. Aikaisemmin epämääräiset asiat näyttävät selkeämmiltä. Ymmärrät paremmin mitä ihmissuhteet merkitsevät juuri sinulle.

Jousimies näkee ja ymmärtää tavallista paremmin fyysiset tarpeensa, eli mitä voi tehdä konkreettisesti pitääkseen itsensä ja lähimmäisensä hyvässä kunnossa, ja päivittäisen elämän toimivana.

Kauriille lapset tuovat iloa elämään. Lasten puutteessa jokin oma luova, mutta käytännöllinen projekti. Kannattaa nauttia eikä olla liian järkevä.

Vesimiehelle täysikuu paljastaa tilanteen kotona. Mitä perheen parissa tai vanhempien suhteen on meneillä. Kannattaa viettää aikaa kotona.

Kalat voi olla tavallista sosiaalisemmalla tuulella. Nyt on hyvä hetki päivittää kuulumiset tuttujen kanssa. Juttele ja juoruile, tai kirjoita, jos olet yksin.

Oinas saa selvyyden johonkin raha-asiaan. Tulosi näyttävät juuri kasvaneen tai kasvavan pian, joten mieti, miten nautit varallisuudestasi eniten!

Nautitaan tästä täysikuusta ja seuraava uusikuu onkin eklipsi, osittainen auringonpimennys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti