perjantai 25. marraskuuta 2011

Uusikuu ja eklipsi jousimiehessä

Tänään on uusikuu jousimiehessä, joka on samalla eklipsi, tällä kertaa osittainen auringonpimennys. Eklipsit ovat tavallista voimakkaampia uusia- tai täysikuita. Osittaisetkin pimennykset vaikuttavat tehokkaasti, ja täysi pimennys on kaikkein voimakkain. Tämän osittaisen eklipsin jälkeen onkin luvassa täydellinen kuunpimennys joulukuussa.


Venus ja merkurius ovat myös jousimiehessä, tukemassa eklipsiä. Ne ovat liian kaukana ollakseen tarkassa yhtymässä siihen, mutta ne vaikuttavat silti saman merkin kautta. Uranus muodostaa oinaasta eklipsiä tukevan kolmion, eli sen tuomat mahdolliset lisäyllätykset ovat mieluisia. Eklipsi muodostaa epämukavan neliön marsin ja neptunuksen oppositioon. Jotakin hämmennystä on ilmassa, ja myös esteitä suoran toiminnan tiellä. Eklipsi vaikuttaa perusluonteeltaan positiiviselta, vaikkei ole täydellinen.

Eklipsit voivat muuttaa elämäntilanteita nopeasti. Olosuhteet, ihmissuhteet ja päämäärät ovat tavallista alttiimpia muutoksille. Erityisesti seuraavia elämänalueita kannattaa seurata:

Jousimiehellä uusikuu vaikuttaa suoraan persoonallisuuteen ja ulkonäköön. Nyt voi olla ajankohtaista etsiä itseään uudelleen monella eri tavalla. Osa muutoksista voi ristiriitaisesti liittyä menneisyyden ihmissuhteisiin. Osa jousimiehistä tuntee syntyvänsä uudelleen tämän eklipsisarjan aikana.

Kaurista eklipsi auttaa löytämään henkiset, mahdollisesti uinuvat voimavarat... Alitajunnassasi piilee paljon mahdollisuuksia, joihin kannattaa tutustua paremmin. Löydät ehkä uutta myötätuntoa itseäsi ja muita kohtaan.

Eklipsi piristää vesimiehen lempihuonetta, johon kuuluvat laajat ystäväverkot, harrastukset ja sosiaaliset kiinnostuksen kohteet. Löydät jotain uutta, mutta todennäköisesti jotain vanhaakin palaa elämääsi näille alueille.

Kaloilla uudenkuun eklipsi osuu uraa, tulevaisuutta ja tavoitteita hallitsevaan huoneeseen. Jokin yllättävä tapahtuma voi pakottaa sinut miettimään, minne olet menossa ja mitä todella haluat elämältä. Jokin vanha tavoite voi olla taas ajankohtainen.

Oinaille elämä tarjoaa seikkailua. Myös elämän filosofinen puoli vetoaa sinuun. Saat mahdollisuuden ymmärtää elämää syvällisemmin ja tutustua ehkä aivan uusiin maailmoihin.

Härällä muutoksen kohteena ovat läheisiin ihmissuhteisiin sisältyvä luottamus ja jakaminen. Jotkut vanhat siteet tai tottumukset saattavat muuttua myönteisemmiksi. Arvostat ihmissuhteita pian uudella tavalla.

Kaksosella eklipsi osuu parisuhteen huoneeseen. Joudut/pääset miettimään uudelleen, mitä todella haluat parisuhteeltasi. Ehkä arvosi ja tarpeesi ovat muuttuneet? Nyt on hieno hetki päivittää ihmissuhteita ajantasalle...

Eklipsi vaikuttaa ravulla työhön ja terveyteen. Työhön kuuluvat myös kotityöt, ja kotona tehtävä työ, kuten äitiys. Löydät uusia tapoja pitää huolta itsestäsi ja lähimmäisistäsi, mutta älä liioittele innostuksissasi!

Leijonalla mullistuu käsitys omista mahdollisuuksista. Löydät uudelleen luovuutesi, jos se on ollut hukassa. Myös lapsionni kukoistaa niille leijonille, joilla se on muun elämäntilanteen kannalta ajankohtaista.

Uusikuu ja eklipsi vaikuttavat neitsyen koti- ja perhe-elämään. Jos etsit uutta kotia, se helpottaa sopivan löytymistä. Ylipäänsä perhe-elämä uudistuu, ja löydät ehkä mielenkiintoista tietoa juuristasi tai esi-isistäsi.

Eklipsi piristää vaa'an sosiaalista elämää. Ajattelusi uudistuu, ja pystyt ilmaisemaan itseäsi aiempaa selkeämmin. Jos kirjoitat paljon, löydät siihen uuden vireen. Myös kaikenlaiset matkat ovat mahdollisia.

Skorpionille eklipsi tuo mahdollisuuden parantaa omaa taloudellista asemaa. Tasapainoinen talous nostaa myös mukavasti itsetuntoasi. Keksit ehkä miten saat enemmän iloa irti nykyisistä tuloistasi. Matkustelemalla?

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti