maanantai 7. marraskuuta 2011

Asteroidi 2005 YU55 lähestyy

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä asteroidi 2005 YU55 ohittaa maan maan ja kuun välistä.

Asteroidien merkityksessä ollaan astrologiassa montaa mieltä, yllättäen. Ne eivät kuulu astrologian perusteisiin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Itse en yleensä perustulkinnassa käsittele asteroideja, koska materiaalia on muutenkin riittävästi, jolloin ne toisivat lähinnä lisää sekoittavia yksityiskohtia tulkintaan. Mutta tämä asteroidi tuntuu erityiseltä, koska se kulkee niin lähellä maata, lähempänä kuin edes kuu.

Aikanaan potentiaalisesti vaaralliseksi luokiteltu asteroidi saattaa ennakoida jotain luonnonkatastrofia, tai ehkä ihmettä! Täytyy vain tarkkailla, miten käy. Itse pidän mielelläni auki molemmat vaihtoehdot, ikuisena optimisti-jouskarina. :) Lähestyvä täysikuu tosin sotkee tulkintamahdollisuuksia. Asteroidi on mahdollisesti irronnut marsin ja jupiterin välisestä asteroidivyöstä, mikä antaisi sille hyvin energisen luonteen. Mutta sen ei pitäisi törmätä maapalloon ainakaan seuraavaan sataan vuoteen. 

Olisi kiva kuulla, jos jollekulle tapahtuu lähipäivinä jotain merkittävää, jossa tämä asteroidi saattaa olla osallisena!

2 kommenttia:

 1. Tässä tänään mietin tätä asteroidijuttua. Olin tossa reilu viikko sitte viikon mittasella hiljaisuusretriitillä, jonka jälkeen ollu todella rauhallinen ja kevyt olo. No, sunnuntaina sitte alko tuntua jotenkin painostavalta. Väsytti todella paljon ja tuntu tosi kaoottiselta ja hallitsemattomalta. Tänään sitte, kun tää möhkelä on lähimmillään, on karannu mopo käsistä. Nukuin pommiin, kela pisti karenssiin, auton soitin meni hajalle + kymmenet muut pikku "sattumukset". Rupesinpa tässä illalla sitten miettimään tän kyseisen möhkäleen vaikutusta tähän. Tänä yönä kaikkein lähimmillään ja olotila ollu välillä kehnompi, kun aikaan.

  No, lopputuloshan selviää huomenna, kun se alkaa taas loittonemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Moi Cosmic travel!
  Jännä kuulla. Jos olo kohenee nyt vauhdilla, niin syy-yhteys on aika selvä.

  Itse taas olin viikonlopun ja vielä maanantain melko kipeä, mutta pistin sen mars-neptunus-opposition piikkiin... Tiedä sitten... Tai tottakai se voi olla asteroidin ja opposition yhteisvaikutus, joka heittää kapuloita rattaisiin.

  Niin ja täysikuukin lähestyy... :)

  VastaaPoista