maanantai 22. heinäkuuta 2013

Täysikuu vesimiehessä: Minä vs muut

Hei,
ilmassa on taas paljon muutoksia kerralla. Eilen merkurius lopetti perääntymisensä, ja kulkee taas oikeaan suuntaan, mikä vauhdittaa monia asioita. Nyt on taas turvallista tehdä päätöksiä ja suunnitella tulevaa.... Tänään venus ja aurinkoa vaihtavat merkkiä, venus leijonasta neitsyeen ja aurinko ravusta leijonaan. Lisäksi tänään on täysikuu vesimiehessä. Eli vilskettä riittää. Pariin päivään mahtuu paljon latausta.


Tänään illalla on täysikuu, joka kuvastaa meidän suhdettamme itseemme ja muihin. Olemme yksilöitä, mutta aina myös osa suurempaa kokonaisuutta. Täysikuu kuvaa jännitettä itsen ja tarpeellisten ihmisryhmien välillä. Jotkut nauttivat olosta osana suurempaa porukkaa, toiset taas välttävät ihmisryhmiä. Joka tapauksessa on tärkeää löytää tasapaino oman yksilöllisyyden ja omien tarpeiden sekä toisaalta oman yhteisön välillä. Oma yhteisö voi olla aatteellisia tuttuja tai harrastuskavereita tai mitä vain mikä sitoo erilaisia ihmisiä jotenkin yhteen.

Täysikuu näyttää ärhäkältä, koska se on neliössä saturnukseen. Siihen liittyy jokin ongelma vastuun tai velvollisuuksien jaossa. Jonkinlainen luottamuspula on mahdollinen. Tai joku painostaa sinua tai muita tekemään jotakin. Jostakin tärkeästä resurssista, kuten aika tai raha, voi olla yksinkertaisesti pulaa. Ongelma ratkeaa todennäköisesti itsestään lähiaikoina, jos et anna sille liikaa valtaa ajatuksissasi.

Viime aikoina olen ollut jotenkin unelias ja samaa ovat raportoineet monet ystävät. Mietinkin johtuuko se planeettojen kasautumisesta vesimerkkeihin, jotka symboloivat mm. lepoa ja palautumista.... Eli väsymys ja unisuus eivät välttämättä ole olleet vain loman sivutuotteita vaan myös tarpeellista toipumista ja latautumista. Kohta eron varmasti huomaa, kun aurinko siirtyy energisempään leijonan merkkiin.

~ L

5 kommenttia:

 1. Moi,Liisa!Itsellä on aurinkomerkki rapu ja nousumerkki jousimies.Vaikuttaako jupiter minulle kuitenkin ravun kautta kun kerran nyt ravussa on vai miten se menee?

  VastaaPoista
 2. Hei,
  jupiter vaikuttaa kaikkiin nyt ravun kautta, mutta suhun voimakkaammin kuin muihin, koska nousumerkkisi on jousimies. Jupiter nimittäin hallitsee jousimiestä. Varmasti mukava vuosi tulossa!

  VastaaPoista
 3. Hei! Kuinka aurinkomerkki ja nouseva merkki määräytyvät? Aurinkomerkki lienee "normi"-horoskooppimerkki?Liittyykö horoskooppimerkkiin muita merkkejä,kuin nouseva?Kuinka saisin tietää omani?

  VastaaPoista
 4. Kiitos,Liisa,vastauksesta. Vielä tarkennus onko aurinkomerkki vai nousumerkki merkitsevämpi kun esim. eri planeettojen kuten jupiterin vaikutuksia arvioidaan?

  VastaaPoista
 5. Hei,
  aurinkomerkki on tosiaan se "perus"horoskooppimerkki, johon yleensä viitataan. Nousumerkki on yhtä tärkeä, mutta sen selvittämiseen tarvitaan melko tarkka kellonaika, kun aurinkomerkki selviää yleensä pelkän päivämäärän perusteella.
  Hyviä paikkoja oman kartan tekoon netissä ovat esim astro.com ja astro.fi.

  Aurinkomerkki ja nousumerkki täydentävät toisiaan, ja olen itsekin miettinyt kumpi on tärkeämpi, mutta tullut siihen tulokseen, että kannattaa käyttää molempia, jos ne ovat tiedossa. Erilaiset ennusteet kannattaa siis lukea molempien kohdalta.

  Hyvin yleistävästi voi vielä sanoa, että nousumerkki on tärkeä erityisesti ihmissuhteissa ja aurinkomerkki kuvailee taas omia tavoitteita. :)

  VastaaPoista