maanantai 1. heinäkuuta 2013

Jupiter Ravussa, osa III

Jupiter liikkuu nyt ravussa, ja vaikutus alkaa varmasti jo tuntua. Merkkikohtaisiin juttuihin tuli vähän taukoa, kun loma ja muut henkilökohtaiset syyt yllättivät astrologin... Jatketaan siis tulimerkkien kanssa:

Tulimerkkeihin jupiter ravussa vaikuttaa erilaisten tunne-elämän näkökulmien kautta. Kaikilla se parantaa suhdetta omaan sisimpään ja omiin tunteisiin. Vaikutus on hienovarainen, mutta omalla tavallaan hyvin voimakas. Se korostaa alueita, joita tulimerkit helposti laiminlyövät.

Oinailla tuleva vuosi parantaa perusturvallisuutta. Se tuo uuden, onnellisemman alun monille oinaille. Jotkut kokevat jopa henkisen uudelleensyntymän. Se vaikuttaa myös kotiin ja perheeseen. Voit luoda kodistasi entistä mukavamman. Jotkut muuttavat selvästi suurempaan kotiin. Kaikki voivat viettää hyviä hetkiä kotona läheisten kanssa ja löytää uusia tapoja rentoutua ja palautua.

Leijonilla jupiter tuo uutta mielenrauhaa. Löydät ehkä vihdoinkin tarvitsemasi rentoutumiskeinon. Se tuo elämääsi uudenlaista tasapainoa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin välille. Vähemmän on nyt enemmän. Voit jopa saada entistä enemmän aikaiseksi tekemällä aiempaa vähemmän, mutta visualisoimalla tavoitteitasi, jolloin koko alitajuntasi on niiden takana.

Jousimiehillä kausi tuo lisää läheisyyttä ja luottamusta ihmissuhteisiin. Se auttaa erityisesti parisuhteessa, mutta parantaa muitakin ihmissuhteita. Löydät tavallista helpommin tasapainon omien tunteidesi ja toisen tarpeiden välille. Säästä hienot oivalluksesi myös tulevaisuuteen. Sellaiset talousasiat, joissa olet riippuvainen muista, kohenevat. Voit saada esimerkiksi paremman elatussopimuksen, perinnön tai puolisosi voi saada palkankorotuksen.

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti