tiistai 25. kesäkuuta 2013

Jupiter Ravussa, osa II

Jupiter vaikuttaa ravusta voimakkaasti paitsi vesimerkkeihin, myös maamerkkeihin. Heistä kauriilla jupiter osuu suoraan parisuhde-sektorille. Se tarkoittaa sitä, että kaikki tärkeimmät ihmissuhteet paranevat. Vakiintuneiden kauriiden ihmissuhde voi siirtyä uudelle tasolle tai saada uuden ulottuvuuden. Sinkuilla on yksi parhaita vuosia löytää ihanteellinen elämänkumppani. Kauriit saattavat myös kokea menestystä kumppanin kautta tai avulla. Puoliso saattaa esimerkiksi saada ylennyksen tms. Näyttää hyvältä, mitäpä muuta tässä voisi sanoa?

Härillä jupiter vaikuttaa arkisempiin tuttaviin. Voit saada elämääsi paljon mielenkiintoisia ihmisiä. Jokapäiväiset kohtaamiset rikastuttavat elämääsi. Voit tavata useita erilaisia ihmisiä esimerkiksi työ- tai opiskeluympäristössä. Jupiter auttaa sinua myös uusien asioiden, erityisesti kielien oppimisessa. Joka tapauksessa elämästäsi tulee aikaisempaa vilkkaampaa ja hauskempaa. Myös sisarusten kautta voi tapahtua jotain onnekasta...

Neitsyillä jupiter laajentaa erityisesti ystäväpiiriä. Kohtaat tulevan vuoden aikana paljon samalla tavalla ajattelevia ihmisiä, jotka ovat myös kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä. Saatat aloittaa myös yhden tai useamman mielenkiintoisen harrastuksen. Onnesi löytyy hyvistä ihmissuhteista. Voit menestyä jossakin ideologisessa tai harrastustoiminnassa. Kannattaa myös suunnitella tulevaisuutta, sillä nyt istutetut siemenet itävät hyvin. 

Jatkuu.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti