lauantai 22. kesäkuuta 2013

Täysikuu kauriissa 2013

Huomenna on täysikuu kauriissa. Täysikuut ovat energisiä, usein levottomia, mutta merkkikin vaikuttaa sen ilmenemiseen. Täysikuu kauriissa on näennäisesti rauhallisempi kuin jotkut muut täysikuut. Se on kuitenkin tehokas ja kunnianhimoinen. Se iskee varoittamatta. Sillä on onneksi hyvät tarkoitusperät.


Täysikuu laukaisee mukavasti kultaisen kolmion vaikutuksen. Kolmio aktivoituu monta kertaa seuraavien viikkojen aikana. Se auttaa kaikkia merkkejä, mutta erityisesti tietenkin vesimerkkejä. Maamerkit sen sijaan hyötyvät kolmiosta erilaisten ihmissuhteiden kautta. Maamerkeille tämä täysikuukin on hyödyllinen. Kauriille se näyttää todisteita heidän henkilökohtaisesti vallastaan, joka on kasvanut viime aikoina. Onneksi kauriit käyttävät voimiaan vain hyvään... ;) Heillä on mahdollisuus yhdistää omat tavoitteet yleiseen hyvään, mikä takaa parhaat tulokset kaikissa haasteissa. Neitsyille täysikuu paljastaa muutoksen, joka liittyy omaan luovuuteen, symboliseen ja konkreettiseen lisääntymiseen sekä tietenkin lapsiin. Muutos on syvä, mutta onneksi myös pehmeämpi ja helpompi kuin joskus muulloin. Härillä se sen sijaan liittyy muutoksiin omassa ajattelutavassa ja myös arvojärjestyksessä. Haluat ymmärtää elämää entistä syvällisemmin ja etsit siihen henkilökohtaista tarkoitusta, jonka myös löydät vähitellen.

Vesimerkeillä tämä tärkeä täysikuu liittyy tiiviisti ihmissuhteisiin. Ravuilla se kuvaa parisuhteen tilaa. Lisäksi se heijastaa muiden tärkeiden tasavertaisten suhteiden realiteetteja. Merkittävimmät ihmissuhteesi muuttuvat hitaasti ja varmasti, ja saat tärkeitä lisätietoja tilanteen kehittymisestä. Skorpioneilla se kuvaa jokapäiväisiä ihmissuhteita. Se liittyy ihmisiin, joita joko tapaat lähes päivittäin tai jotka ovat fyysisesti lähellä sinua. Tavanomaisilla kohtaamisilla on paljon annettavaa sinulle. Kaloilla täysikuu kertoo ystävyyssuhteista, jotka kestävät ajallista ja paikallista etäisyyttä. Se kuvaa kenen kanssa olet henkisesti samalla aaltopituudella ja miten voit saada niistä vielä enemmän iloa.

Tulimerkeillä täysikuu liittyy työhön ja materiaalisiin saavutuksiin ja menestykseen. Jousimiehillä se symbolisoi ansiotuloja ja niissä tapahtuvia muutoksia. Haluat tulojesi riittävän vielä paljon pidemmälle ja se onnistuukin aikanaan yllättävän helposti. Leijonilla täysikuu kuvastaa työrutiineja ja niissä tapahtuvia muutoksia. Kohta sinulla on entistä enemmän vaikutusvaltaa siihen miten käytät päiväsi ja organisoit työsi. Oinailla täysikuu liittyy suoraan tulevaisuuden tavoitteisiin, statukseen ja menestykseen, miten itse sen määritteletkin. Se näyttää kuinka lähellä olet tämänhetkisten tavoitteidesi saavuttamista ja miten voit nopeuttaa prosessia entisestään.

Ilmamerkeillä täysikuu heijastelee tunne-elämää ja esimerkiksi mielen tasapainoa. Vaaoilla se liittyy perusturvallisuuteen ja ravitsemukseen. Me kaikki tarvitsemme sekä fyysistä että henkistä ravintoa. Voit selvittää mitä itse tarvitset tällä hetkellä voidaksesi mahdollisimman hyvin. Kaksosilla täysikuu paljastaa herkän alueen. Se näyttää miten suhtaudut jakamiseen ja luottamukseen. Erityisesti läheisimpien ihmissuhteiden tila näyttäytyy paljaana, jopa karuna. Vesimiehillä tämä täysikuu liittyy menneistä luopumiseen ja sitä kautta uuden mielenrauhan saavuttamiseen. Luopuminen ei ole koskaan pelkkä loppu, vaan se on aina myös jonkin uuden alku... Pidä mielessä suuri mittakaava.

Kaunista kesäistä täysikuuta kaikille!
~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti