perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kesäpäivänseisaus

Tänään aurinko siirtyy rapuun, mikä samalla merkitsee kesäpäivänseisausta. Astrologiassa johtavat merkit liittyvät päivänseisauksiin ja -tasauksiin. Aurinko siirtyy oinaaseen kevätpäiväntasauksen kohdalla. Syksyllä vastaavasti auringon siirtymä vaakaan merkitsee syyspäiväntasausta. Ja talvella sen siirtyminen kauriiseen osuu aina talvipäivänseisaukseen. Johtavat merkit liittyvät siksi konkreettisesti ja symbolisesti vuodenaikojen vaihtumiseen, ja siksi niitä pidetään erityisen voimakkaina merkkeinä. Voimakas ei tarkoita välttämättä parempaa kuin muut, vaan sillä on ennemminkin nopeasti eteenpäin pyrkivä merkitys. Johtavat merkit raivaavat usein tietä uusiin asioihin ja olosuhteisiin.

Ravun merkki on melko ristiriitainen, sillä se on samaan aikaan lempeä, mutta päättäväinen. Ravut eivät ilmaise tavoitteitaan yhtä avoimesti kuin esimerkiksi oinaat, mutta ovat kuitenkin vähintään yhtä itsepäisiä. Ravut saavat suuren osan energiastaan läheisistä ihmissuhteista, erityisesti perheen sisäisistä. Ravut ovatkin usein todella taitavia ihmissuhteissa. Vesimerkkeinä ravut ovat myös tunteellisia ja heillä saattaa olla joissakin asioissa hämmästyttävän hyvä muisti (onneksi ei ihan kaikessa...).

Auringon vierailu ravussa on kaikille hyvä aika muistaa läheisiä ihmisiä ja palata perusasioiden äärelle elämässä. Ihmissuhteista ja hyvästä ruoasta voi nauttia joka päivä uudestaan ja uudestaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti