torstai 3. helmikuuta 2011

Taivaalla tapahtuu....

Aamuyöllä oli erityisen voimakas uusikuu Vesimiehessä, auringon ja kuun yhtymää täydensi mars, ja astrologian harrastajana ajattelin sen olevan hyvä hetki pistää pystyyn horoskooppi- ja astrologia-aiheinen blogi. Vesimies hallitsee mm. tietotekniikkaa ja internettiä. Samalla alkoi kiinalaisen kalenterin Jäniksen vuosi.

Uusikuu on yleensä suotuisa uusille aluille. Eri merkeillä se tehostaa erilaisia elämän osa-alueita. Vesimiehillä se on kaikkein henkilökohtaisin ja voimakkain, koska se osuu omaan merkkiin. Leijonilla se sen sijaan osuu vastakkaiselle puolelle eläinrataa, ja muut saavat heiltä huomiota. Kaloilla se vaikuttaa alitajunnan alueella ja Kauriilla raha-asioiden ja itseluottamuksen alueella. 

Jousimiehillä uusikuu osuu tällä kertaa kommunikaatiosektorille. Skorpioneilla se taas vaikuttaa kotiin ja perusturvallisuuteen. Vaaoilla voi alkaa luovuutta ja itseilmaisua vaativa projekti, tai jotakin mukavaa lapsiin liittyvää. Neitsyille se tarjoaa mahdollisuuden uudistaa työhön tai terveyteen liittyviä rutiineja.

Rapu saa mahdollisuuden jakaa kokemuksia muiden kanssa ja syventää ihmissuhteitaan. Kaksonen voi löytää uuden kipinän opiskeluun tai matkakuume nousee yllättäen. Härkä alkaa mahdollisesti kaivata uusia haasteita urallaan ja Oinas ehkä laajentaa tuttavapiiriään tapaamalla yllättäviä ihmisiä tai ihmisiä yllättävissä merkeissä.

Uusien asioiden ei välttämättä tarvitse alkaa konkreettisesti heti uudenkuun jälkeen. Ennemminkin ne alkavat itää ajatustasolla, ja varsinainen kasvu kyseisellä elämänalueella näkyy ehkä vasta kuukausien kuluttua...

2 kommenttia:

 1. Hei Liisa!
  Mahtavaa tämä blogi! Olen ehdottomasti sun lukija!
  Kala

  VastaaPoista
 2. Moi Liisa!
  Loistava blogi - mielenkintoista luettavaa! Bookmarkkasin tän itselleni ja odotan innolla lisää luettavaa!

  >Härkä alkaa mahdollisesti kaivata uusia >haasteita urallaan...
  Ei voi olla totta! Tuohan pätee täysin...

  VastaaPoista