torstai 17. helmikuuta 2011

Täysikuu Leijonassa

Perjantaina aamupäivällä on täysikuu Leijonan merkin viimeisessä asteessa. Kuu näkyy kauniin täyteläisenä ainakin edellisenä ja seuraavana yönä.

Kuu on yksinään näyttävässä Leijonassa, mutta Auringolla on seuranaan sosiaalisessa Vesimiehessä Merkurius, Mars ja Neptunus. Auringolla on harvoin yhtä paljon seuralaisia täydenkuun aikaan... Merkurius ja Mars lisäävät täydenkuun sähäkkyyttä, kun tunteet ovat jo valmiiksi pinnassa. Neptunus hämmentää aktiivisempia taivaankappaleita, jolloin on vaikea selvittää mitä tehdä tai ajatella. Vaikutus kestää ainakin muutaman päivän. Tärkeät päätökset kannattaa jättää myöhemmäksi, jos mahdollista. Liian hätäisiä johtopäätöksiä mistään tilanteesta kannattaa myös välttää, sillä Neptunus stimuloi mielikuvitusta, ja uhat tai hyödyt voivat saada väärät mittasuhteet.

Kuu leijonassa haluaisi juhlia ja nautiskella, mutta planeetat vesimiehessä kritisoivat sitä. Järki ja tunteet vetävät ihmisiä eri suuntiin. Merkkien mukana syntyy jännite yhteisöllisyyden ja yhteisen hyvän sekä yksilöllisyyden ja oman edun välille. Täysikuu on usein tasapainon hakemista sekä pienten pari viikkoa sitten alkaneiden tai suurten noin puoli vuotta sitten alkaneiden projektien kulminoitumista tai kohokohta.

Erityisesti Leijonat ja Vesimiehet tasapainoilevat itse-muut -akselilla. Muut kiinteät merkit Härkä ja Skorpioni ovat ehkä käännekohdassa projektiensa kanssa.

Muille tuli- ja ilmamerkeille energia on helpoiten hyödynnettävissä.

2 kommenttia:

  1. Hei Liisa!

    Astrologia kiinnostaa, mutten ymmärrä juuri mitään - vasta-alkaja kun olen. Hieno blogi sulla:)

    VastaaPoista