sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Merkuriuksen, Marsin ja Neptunuksen yhtymä

Huomenna on harvinainen merkuriuksen, marsin ja neptunuksen yhtymä. Se tapahtuu vesimiehen merkin lopussa. Se on mielenkiintoinen yhdistelmä kommunikaatiota, toimintatarmoa ja idealismia. Energiat voivat sekoittua toisiinsa monella eri tavalla: kaikenlainen viestintä voi olla kiihkeää ja aggressiivista, tai toisaalta tekee mieli toimia nopeasti ja toisaalta jäädä odottamaan sopivaa inspiraatiota. Toiminta ei välttämättä johda toivottuun tulokseen, koska motiivit ja taustatiedot ovat puutteellisia. Tai haaveet voivat saada siivet ja niitä on helppo käydä toteuttamaan...

Hauska nähdä miten käy!

2 kommenttia:

 1. Moi,

  minulla on aurinko härän lopussa, ja rankkaa oli noina päivinä :( Yllätyin itsekin koska en osannut aavistaa nopeiden planeettojen transiittien vaikuttavan noinkin voimakkaasti. Neptunus oli tavallaan kuvioissa mukana.

  Omalta kohdaltani se tarkoitti että viestitseminen minun osalta oli jäissä. Ei piipannut puhelin ei tullut vastauksia s-posteihin. Ja ei siis mikään tekninen virhe vaan ihan henk koht. Aurinko = minä kovassa paineessa, neliön alla.

  Nyt sitten mietitään pluton ja jupiterin neliötä taivaalla

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista kuulla. Vaikuttiko se ura-asioihin?
  Onneksi härille on tulossa mukavia mahdollisuuksia jupiterin mukana loppukeväästä...

  VastaaPoista