sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ruuhkaa Kaloissa

Planeetat ovat kokoontuneet nyt joukolla Kaloihin. Auringon lisäksi siellä on Merkurius, Mars ja Uranus. Ensi viikolla myös Kuu vierailee Kaloissa, tuloksena uusikuu. Kun kuu ehtii kaloihin, siellä on puolet kymmenestä taivaankappaleesta, joista peruskartan tulkinta syntyy. Lisäksi siellä on myös Khiron, joka merkitään yleisesti syntymäkartalle perusplaneettojen lisäksi.

Auringon sijainti määrittelee vuodenajan perustavoitteet ja -perusfiiliksen, mutta muiden planeettojen sijainti voi tukea sitä tai olla tukematta. Merkurius tuo kommunikointiin kalojen merkille ominaisia vivahteita: ajatukset voivat harhailla normaalia enemmän, ja kaikki viestit eivät ehkä pääse perille alkuperäisessä muodossaan, mutta omiin tunteisiin löytyy helpommin yhteys. Viestintä voi ajoittain olla melkein telepaattista, sanoja ei ehkä aina edes tarvita. Mars kaloissa tekee toiminnasta pehmeämpää ja epäsuorempaa, ja voi tuntua yleisen energiatason laskuna, mutta tavoitteisiin pääsee helpommin intuition kuin aggression voimalla.

Uranius viipyy kaloissa enää pari viikkoa, ja siirtyy sitten jupiterin perässä oinaaseen. Khiron sen sijaan on vasta helmikuun alussa siirtynyt kaloihin, ja viettää merkissä vielä useita vuosia. Siitä enemmän hieman myöhemmin... 

Kalojen lisäksi muilla vesimerkeillä, ravuilla ja skorpioneilla, on luova ja inspiroiva kausi. Maamerkeistä neitsyt tasapainoilee muiden vaatimusten ja omien tarpeiden välillä, mikä tuo paineita. Muilla maamerkeillä, härällä ja kauriilla, kausi tukee paremmin omia tavoitteita. Ja kalojen neliömerkeillä kaksosella ja jousimiehellä on ylimääräisiä paineita sekä ihmissuhteissa että koti-ura -akselilla.

Ja vinkkinä (ettei tämä olisi liian asiallista asiaa), että Kalat hallitsee ihmisen ruumiinosista jalkoja, joten nyt voi olla hyvä hetki ostaa kenkiä tai käydä jalkahoidossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti