sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Miksi Oinailla menee nyt lujaa?

Jupiter liikkui oinaassa viime vuonna kesäkuun alusta lähtien, palasi sitten kaloihin syyskuun alussa ja siirtyi takaisin oinaaseen pari viikkoa sitten. Astrologian opettajani kertoi, että Jupiter on planeettojen kummisetä, joka jakelee mukavia lahjoja ja haluaa, että kaikilla on hauskaa. Jupiter laajentaa kaikkea mihin se koskee sekä tarjoaa pieniä ja isoja onnenpotkuja. Oikeastaan kyse on enemmän optimismista kuin onnesta, sillä sen transiittien aikana vastukset tuntuvat pienemmiltä ja helpommin voitettavilta.

Yllättävän moni oinas-ystävistäni löysi unelmien työpaikan jo viime keväänä Jupiterin kiiruhtaessa kohti omaa aurinkomerkkiä. Joidenkin työpaikka muuttui vihdoinkin vakituiseksi. Ja ainakin yksi löysi itselleen sopivan kumppanin... Jupiterin vierailu oinaassa vaikuttaa oinaan lisäksi suorimmin muihin tulimerkkeihin, leijonaan ja jousimieheen, joille voi myös tarjoutua mukavia mahdollisuuksia.

Välillä kalat ovat tietenkin saanet nauttia Jupiterin lahjuksista, kun se on tänä talvena ja edellisenä keväänä vaikuttanut kaloissa. Muutamia mukavia perhe- ja työtapauksia tulee mieleen: vauvauutisia ja vakinaisempaa työpaikkaa...

Kun jupiter taas vaihtaa merkkiä ensi kesäkuun alussa, on härkien vuoro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti