perjantai 11. helmikuuta 2011

Saturnus Vaa'assa

Saturnuksella on hieman huono maine astrologiassa. Se on tiukka, konservatiivinen ja varovainen. Se on ankara opettaja, joka merkitsee muistiin jokaisen unohduksen tai poissaolon, tai joustamaton vanhempi, joka vaatii syömään pääruoan ja vihannekset ennen jälkiruokaa... Saturnuksella onkin epäkiitollinen tehtävä pitää meistä huolta rajoittamalla elämäämme.

Kuitenkaan saturnuksen transiitti omaan aurinkomerkkiin ei välttämättä tee elämästä ankeaa. Monet ihmiset löytävät elämään uutta merkitystä saturnuksen kohdatessa oman auringon.

Saturnus vietti kaksi ja puoli vuotta neitsyessä ennen siirtymistään vaakaan. Monet tutut neitsyt-miehet löysivät elämänkumppanin kyseisen kauden aikana, vaikka olivat sinkkuja vielä sen alkaessa. Joukossa oli muutama todellinen yllätys. Tehokkaimmat menivät myös naimisiin ja ehtivät saada perheenlisäystä saman ajanjakson aikana. Saturnus kypsyttää ihmisen ottamaan vastuuta omasta elämästään. Olin yllättynyt kuinka positiivisia muutoksia Saturnus toi mukanaan. Mielenkiintoista nähdä, vaikuttaako se samalla tavalla Vaakojen elämään...

Naisilla avioitumistrendi ei ole niin selkeä saturnus-aurinko -juttu. Tuntemillani naisilla saturnuksen vierailu kuumerkissä korreloi useammin kumppanin löytymisen kanssa, ja saturnus aurinkomerkissä auttaa enemmän uralla ja edistää kyllä muuten mielekästä elämää.

3 kommenttia: