lauantai 19. helmikuuta 2011

Aurinko Kaloissa

Tänä vuonna aurinko kulkee Kalojen merkissä 19. helmikuuta alkaen. Kalat on viimeinen merkki ennen kevätpäiväntasausta ja uuden astrologisen vuoden alkua. Itsestäni olisi loogisempaa, jos astrologinen vuosi alkaisi keskitalvella talvipäivänseisauksesta. Valon lisääntyminen vuoden alun merkkinä sopisi jotenkin hyvin teemaan. Ja uusi kalenterivuoden alkukin osuisi suunnilleen samoihin aikoihin. Mutta onneksi jokaisella merkillä on oma astrologinen "uusi vuosi", joka koittaa Kaloille nyt!

Helmikuun loppu ja maaliskuun alku sekä keskivaihe ovat kalojen vuodenaikaa. Se on hieman mystinen ja utuinen kausi. Kaloihin liittyy henkisyys, alitajunta, myötätunto, mielikuvitus... Monet suunnittelevat kesän lomaa tai unelmaistutuksia puutarhaan, tai haaveilevat yksinkertaisesti lämpimistä kesäpäivistä, jolloin tarkenee taas sandaaleissa ja shortseissa. Haaveet auttavat meitä jaksamaan viimeiset harmaat ja kylmät päivät kunnes kevät todella koittaa.

Kalat voivat asettaa henkilökohtaisia tavoitteita tulevalle vuodelle, tai vain nauttia huomion keskipisteenä olemisesta... Kaloille tosin sopii paremmin tuntemusten mukaan eläminen kuin kovin kiinteät tai kunnianhimoiset päämäärät...

Oinaalle kausi merkitsee lepo- ja palautumisvaihetta ennen kuin aurinko siirtyy sen omaan aurinkomerkkiin. Nyt voi levätä ja haaveksia hyvällä omallatunnolla!

Härälle vaihe on hyvin sosiaalinen, erilaiset ystäväpiirit ja -verkostot vetävät puoleensa. Yhdessä saa enemmän aikaan, joko virtuaalisesti tai elävässä elämässä.

Kaksonen pohtii urakuvioitaan, jotka voivat olla ristiriidassa ihmissuhteiden kanssa.

Ravulla on mielessä opiskelu ja matkustelu, tai oman maailman avartaminen muuten vain.

Leijona pohtii yhteisiä talousasioita ja voi syventää ihmissuhteitaan.

Neitsyt keskittyy parisuhteeseen ja muihin läheisiin ihmissuhteisiin. Nyt on mahdollista tehdä hyvästä suhteesta vieläkin parempi!

Vaaka voi parantaa elämänlaatuaan kiinnittämällä huomionsa terveyteen, erilaisiin päivittäisiin rutiineihin ja työhön.

Skorpioni luultavasti tuntee olonsa hyväksi. Itseluottamus ja itseilmaisu kukoistavat. Kausi voi olla romanttinen.

Jousimiehelle tärkeää on lepääminen, latautuminen ja voimien kerääminen. Kotona on hyvä olla vaihteeksi. Meditointi voi olla nyt hyvin hyödyllistä

Kauris nauttii kavereiden ja sisaruksien seurasta sekä uuden oppimisesta. Lähelläkin on nyt paljon kaikkea mielenkiintoista.

Vesimiehellä on mielessä raha-asiat ja elämästä nautiskelu.

Aurinko siirtyy Oinaaseen 21.3.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti