tiistai 15. helmikuuta 2011

Rakkauden ennustaminen

Eiliseen hieman vaisuun ystävänpäivään liittyen:
Olen uteliaisuuttani kaikenlaisilla astorologisilla postilistoilla. Yhdeltä tuli meiliini seuraavanlainen minulle suunnattu rakkausennustus:

"Sagittarius with Capricorn - Impatience on the part of the Sagittarius. Exasperation on Capricorn's side. Boredom and battles royal. The bedroom will be solely for sleeping. No go. Stay pals."

Aika masentavaa, sillä olen seurustellut yli kolme vuotta Kauriin kanssa. Siinä on silti hieman totuuden häivää, aurinkomerkit todella vetävät eri suuntiin. Mutta siinä ei ole otettu huomioon sitä, että Jousimies ja Kauris voivat jakaa saman nousumerkin, heillä voi olla rakkaudelle suotuisa Mars-Venus-konjuktio, ja Jousimiehellä voi olla kuu maamerkissä, jossa se saa mukavasti tukea toisen auringolta.

Kaikki varmaan tuntevat joitakin astrologisesti "epätodennäköisiä" pareja, jotka selvästi rakastavat toisiaan. Aurinkomerkit kyllä antavat vinkkejä siitä, mitä iloja tai vaikeuksia suhteessa voi kohdata, joten siihen on hyödyllistä tutustua. Pelkän aurinkomerkin perusteella ei kuitenkaan voi sanella suhteen lopputulosta. .

Kaikki Jousimiehet eivät rakastu kaikkiin Leijoniin ja Oinaisiin. Onneksi. Olisi se aikamoinen sotku pidemmän päälle....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti