perjantai 2. tammikuuta 2015

2015 Astrologinen vuosi

Vielä yhteenveto tärkeimmistä astrologisista vaikutteista vuonna 2015:

Suurin muutos astrologisessa ilmastossa on saturnuksen siirtyminen skorpionista jousimieheen. Sen vaikutuksesta kertoi suuri osa merkkikohtaisista jutuista. Suurin osa hitaista planeetoista jatkaa tutuissa merkeissä: pluto kauriissa, neptunus kaloissa ja uranus oinaassa. Niiden osalta ilmasto pysyy suunnilleen samana. Koska ne liikkuvat hyvin hitaasti, riippuu niiden asteista milloin ne vaikuttavat planeettoihin merkeissään. Nopeimpana hitaana planeettana jupiter vaihtaa merkkiä joka vuosi. Se vaikutti jo syksyn 2014 leijonassa ja jatkaa siellä elokuuhun 2015 asti. Sitten se siirtyy neitsyeen. Hyvinä uutisina pluton ja uranuksen neliöinti lähestyy loppuaan. Ne kohtaavat vihamielisissä merkeissä viimeisen kerran maaliskuussa 2015. Maaliskuu näyttää muutenkin kaikkein aktiivisimmalta kuukaudelta. Jupiterin kolmio uranukseen pehmentää huomattavasti viimeistä pluto-uranus -neliötä. Lisäksi maaliskuuhun osuu vuoden ensimmäinen eklipsi.

Vuoden 2015 eklipsit jakautuvat neljään eri merkkiin. 20.3. on eklipsi kaloissa, 29 astetta. 4.4. on eklipsi vaa'assa, 14 astetta. Syksyllä 13.9. on eklipsi neitsyessä, 20 astetta, ja eklipsi oinaassa, 4 astetta. Kuun noususolmu on suurimman osan vuotta edelleen vaa'assa parantamassa heidän elämäänsä, mutta se siirtyy neitsyeen marraskuussa. Sitten neitsyiden elämä saa uutta puhtia. Neitsyiden loppuvuosi näyttää muuten erittäin mielenkiintoiselta, koska myös jupiter siirtyy sinne silloin. :)

Aurinko, venus ja merkurius kiertävät kaikki merkit joka vuosi. Niiden ja kuun rytmi luovat pohjan arkielämälle. Hitaammat planeetat vaikuttavat enemmän yhteiskunnallisella tasolla. Mars on siinä välissä. Se kulkee vesimiehestä vaakaan vuonna 2015. Ei ihan koko kierrosta, mutta se ehtii vaikuttaa useimmissä merkeissä. Merkurius ja venus perääntyvät omina kausinaan. Merkurius perääntyy 21.1.-11.2., 19.5.-12.6. ja 17.9.-9.10. Venus perääntyy loppukesällä: 25.7.-6.9. Planeettojen perääntymiset eivät vaikuta suurimpaan osaan tavallisesta elämästä, mutta silloin kannattaa välttää tärkeiden päätösten tai sopimusten tekemistä.

Kaiken kaikkiaan vuosi 2015 näyttää oikein mukavalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti