torstai 15. tammikuuta 2015

Marsin ja saturnuksen ristitulessa

Tätä päivää leimaa marsin ja saturnuksen neliö. Keskihitaana planeettana marsin transiitit tuntuvat myös pari päivää ennen tarkkaa kohtaamista ja sen jälkeen. Saturnus siirtyi hiljattain jousimieheen, ja useimmat jouskarit sekä muut muuttuvat merkit tuntevat sen paineen kasvavan. Se on hyväkin asia, sillä saturnus tuo paitsi tarpeen suorittaa jotakin myös keskittymiskykyä ja määrätietoisuutta. Niitä muuttuvilta merkeiltä usein puuttuu...

Tänään marsin neliö kuitenkin haastaa uudet tavoitteet. Vikaa voi olla vaikea löytää, mutta asiat eivät etene toivomallasi tavalla. Jokin ei nyt toimi.... Entäpä jos yrität liikaa? Parhaat asiat syntyvät usein itsestään tai puolivahingossa. Anna intuition johdattaa sinua hetken aikaa. Alitajunnasta voi nousta helpompi ja hauskempi tapa saada jotain tärkeää tehdyksi. Myös ponnisteleminen on usein nautinnollista, mutta tänään se ei tuo tuloksia. Mikään tärkeä ei tapahdu nyt väkisin.

Rentoutuminen on vaikeaa, jos tuntuu koko ajan siltä, että pitää saada asioita tehdyksi, mutta kannattaa yrittää. Käy kävelyllä, jos mahdollista. Tai kuuntele lempimusiikkiasi tai meditoi. Mikä vaan, mikä auttaa sinua saamaan ajatuksesi irti suorittamisesta, auttaa myös olemaan tehokkaampi tänään ja jatkossa. :)

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti