perjantai 30. tammikuuta 2015

Tunteiden sekamelska

Tänään vaikuttaa astrologinen ilotulitus ja siitä seuraa tunteiden sekamelska.... Venuksen ja saturnuksen neliö, marsin sekstiili plutoon ja auringon yhtymä merkuriukseen nostavat tunteet pintaan. Toisaalta päivä voi olla hyvin epävarma, toisaalta hyvin tehokas. Riippuu oman kartan kuvioista, kumpi tunnelma korostuu. Ja onneksi siihen voi myös itse vaikuttaa... Epävarmuus voi näkyä erityisesti ihmissuhteissa, mutta myös työssä. Jos päässä alkaa pyöriä vaikka: "en osaa mitään" tai "kukaan ei arvosta minua", kannattaa pysähtyä miettimään omia onnistumisia, pieniä ja isoja. Usein emme osaa antaa itsellemme tarpeeksi myönteistä palautetta. Kaikkien elämässä on sekä onnistumisia että epäonnistumisia, mutta onnelliset ihmiset eivät jää piiskaamaan itseään, vaan arvostavat pieniäkin onnistumisiaan. "Tällä viikolla melkein menin lenkille.... :)" , "Yritin parhaani!"

Toisaalta tänään voi olla tosi tehokas päivä, mutta energia toimii todennäköisesti paremmin työskennellessä yksin. Voit löytää voimia tehdä jotain kauan lykkäämiäsi asioita. Yleensä tämä kuvio sopii hyvin myös urheiluun ja muuhun fyysiseen rajojen etsimiseen, mutta nyt kannattaa olla varovainen, sillä mars kohtaa huomenna khironin. Päivän haaste onkin toisaalta käyttää energiaa, ettei se jää jäytämään sisältä päin, toisaalta kuunnella itseään, ettei mene liian pitkälle, jolloin loukkaantumis- ja sairastumisriski kasvaa.

Päivän kolmas teema on kommunikaatio. Varsinkin menneisyydestä voi nousta esiin kiinnostavaa tietoa. Tai annat itse muille jotain mielenkiintoista kuunneltavaa tai luettavaa!

Mukavaa päivää! Näin vilkkaita päiviä, ainakin astrologisesti, on onneksi(?) vain muutama vuodessa... :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti