lauantai 31. tammikuuta 2015

Helmikuun taivaanmerkit

Helmikuu näyttää mukavan rauhalliselta. Siinä yhdistyy kokemusten jakaminen ja haaveet entistä tyydyttävämmästä tulevaisuudesta. Varsinkin loppukuusta korostuu vetäytyminen omaan rauhaan ja kokemusten prosessoiminen. Ensin nautitaan muista ihmisistä ja sitten sukelletaan omaan sisäiseen maailmaan.... :)

Kuun alun merkurius perääntyy edelleen. Se auttaa löytämään ideoita, ihmisiä ja voimaa menneisyydestä. Ihan uusille jutuille aika ei ole otollinen. Merkurius lopettaa perääntymisen 11.2. Se on potentiaalisesti hankala päivä, koska ajatukset eivät ole täysin mukana tekemisessä. Tärkeitä päätöksiä kannattaa usein lykätä siihen asti, että merkurius kulkee eteenpäin ja on saanut hieman vauhtia. Tilanteesta riippuu mikä on hyvä turvaväli. Pienissä asioissa riittää pari päivää, suurissa parikaan viikkoa ei ole liikaa....

4.2. on täysikuu leijonassa. Se auttaa erityisesti leijonia näkemään missä vaiheessa tärkeät suunnitelmat ovat ja ovatko ne toteutumassa toivotulla tavalla. Yleensä suurin osa asioista sujuu hyvin, mutta korjattavaakin löytyy melkein aina. Täysikuu antaa tärkeää informaatiota. Eri merkeille se antaa palautetta hieman eri asioista.... Uusikuu 19.2. on vesimiehen merkissä. Se merkitsee myös vuoden vaihtumista kiinalaisessa kalenterissa. Se antaa lisää energiaa ideologisella ja sosiaalisella tasolla. Nyt se tulee tarpeeseen, koska merkurius on perääntynyt samalla alueella. Toisaalta aurinko vaihtaa melkein samantien merkkiä vesimiehestä kaloihin. Siitä alkaa haaveellinen kuukausi. :)

Maaliskuu onkin sitten myrskyisämpi, ja siihen voi varautua hoitamalla helmikuussa pikkujuttuja kuntoon ja lepäämällä hyvin!

2 kommenttia: