maanantai 12. tammikuuta 2015

Uuteen viikkoon

Ilmassa on alkuviikosta tosi paljon ilmaenergiaa, kun kuu kulkee vaa'assa ja mars vielä hetken vesimiehen lopussa. Lisäksi venus ja merkurius ovat vesimiehessä. Kommunikaatio sujuu ja ihmiset ovat kiinnostuneita toistensa asioista. Aurinko keskittyy edelleen työhön ja muihin tärkeisiin asioihin kauriissa, mutta muut lähiplaneetat ovat jo ikään kuin karanneet velvollisuuksista... Mars siirtyy kuitenkin kaloihin jo maanantaina iltapäivällä. Siellä se piristää mielikuvitusta, vaikka energiataso voi tuntua hieman laskevan.

Tiistaina ja keskiviikkona venus ja merkurius tekevät sekstiilit uranukseen. Ne ovat myös sosiaalisia aspekteja, jotka voivat lisäksi tuoda mukavia yllätyksiä. Merkurius ja venus matkustavat koko viikon lähekkäin ja tukevat myönteistä ajattelua ja viestintää. Ne auttavat näkemään parhaat puolet maailmassa ja muissa ihmisissä. Niitä voikin olla yllättävän paljon.... :)

Torstaina sen sijaan mars on neliössä saturnukseen, mikä haastaa heti saturnuksen siirryttyä jousimieheen syntyneitä uusia suunnitelmia. Suunnitelmissa ei ole välttämättä mitään vikaa, mutta silti niitä voi kehitellä ja parantaa edelleen.

Tämä on viimeinen kokonainen viikko ennen merkuriuksen perääntymistä, eli vielä melko turvallista aikaa tehdä suunnitelmia, ostoksia ja sopimuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti