sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Täysikuu ravussa 2015

Vuoden ensimmäinen täysikuu on tarkka maanantaiaamuna. Asetelma on hyvin mielenkiintoinen, mutta haastava. Aurinko on kauriissa yhtymässä pluton kanssa. Kuu on luonnollisesti sen vastamerkissä ravussa. Välissä on uranus oinaassa tiukassa kulmassa molempiin. Se liittää täysikuun osaksi isompaa kuviota eli uranus-pluto -neliöiden sarjaan. Työperäiset huolet voivat voimistua. Joillekin on kyseessä rankka ja kiireinen töihinpaluu lomien jälkeen. Joillekin se merkitsee suuria muutoksia työnkuvassa tai tarvetta etsiä uusia työpaikka.


Samalla kun työ on murroksessa useat ihmiset kaipaavat lisää vapautta elämäänsä. Työ vie enemmän aikaa kuin sen välttämättä tarvitsisi. Kuvio kuvaa siksi suurta muutosta työelämässä. Vanhat systeemit eivät toimi, osittain siksi että uusia parempia on pian käytettävissä. Monet ihmiset kaipaavat myös itsenäisyyttä ja vastuuta. Tarina jatkuu vielä maaliskuussa. Sitten kuvio alkaa aueta ja uusia mahdollisuuksia alkaa ilmestyä.

Täysikuu ravussa kertoo myös tarpeesta tasapainottaa työ- ja perhe-elämää. Useimmilla tasapaino ei löydy itsestään, mutta pienellä keskittymisellä se on mahdollista. Täysikuu myös näyttää miten saat lisää voimia työhön kodistasi ja perheestäsi. Läheisten ihmisten kanssa voi rentoutua eri tavalla kuin kenenkään muun kanssa. Monet myös työskentelevät pääasiassa perheen takia. Astrologisella kartalla vastaikkaiset asiat ovat aina tiukasti sidottuna toisiinsa. Täysikuu paljastaa niiden keskinäisen hyvinvoinnin. Koska pluto on auringon kanssa kauriissa, näyttää siltä, että työelämä dominoi nyt perhe-elämää. Perheelle kannattaakin järjestää nyt ihan omaa ylimääräistä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti