sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tammikuun viimeinen viikko

Tammikuuta on jäljellä tasan viikko. Viimeisen viikon suurin yksittäinen astrologinen vaikutus on merkuriuksen perääntyminen. Se tuntuu usein vaikeuttavan nykyhetken elämistä, koska se siirtää huomion menneisyyteen. Viivästykset nykyhetkessä voivat johtua sairastumisista tai vaikka teknisistä ongelmista. Joka tapauksessa ne pakottavat pysähtymään hetkeksi ja miettimään, onko kaikki menossa oikeaan suuntaan. Viivästykset eivät yleensä ole vakavia, vaan selviävät muutamassa päivässä.... Hyviäkin puolia siinä on, kuten kadonneiden esineiden löytyminen normaalia helpommin ja mahdollisuus tavata vanhoja tuttuja. :)

Muuten viikon transiitit ovat tavallisia, melko nopeasti vaikuttavia transiitteja. Keskiviikko on mielenkiintoinen päivä merkuriuksen ja uranuksen sekstiilin ansiosta. Planeetat liittyvät kiinnostaviin ja mielekkäisiin kohtaamisiin eri ihmisten kanssa. Lukeminen tai puhuminen voi johtaa jännittäviin ideoihin.... Se tietää monelle myös mukavia yllätyksiä.

Perjantaihin mahtuu paljon jännitystä. Venus tekee neliön saturnukseen ja aurinko on yhtymässä merkuriukseen. Lisäksi mars tekee sekstiilin plutoon. Neliö venuksen ja saturnuksen välillä johtaa helposti epävarmuuteen ulkonäön ja ihmissuhteiden suhteen. Kuvio on todella huono esimerkiksi sokkotreffeille tai vaatteiden shoppailuun, koska se tekee epävarmaksi ja ylikriittiseksi. Toisaalta muut aspektit ovat hyvin avuliaita. Aurinko ja merkurius tuovat hyviä ajatuksia ja keskusteluja. Mars ja pluto paljon energiaa ja tahdonvoimaa. Eli päivä sopii hyvin töihin tai kavereiden kanssa vietettäväksi, mutta se ei ole yhtään romanttinen.

Elämme siis melko rauhallisia aikoja merkuriuksen perääntymisestä huolimatta....! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti