tiistai 27. tammikuuta 2015

Merkuriuksen matkassa

Tänään vaikuttaa merkuriuksen ja uranuksen sekstiili. Se on sosiaalinen ja utelias yhdistelmä. Sen kunniaksi vähän lisää merkuriuksen perääntymisestä, joka vaikuttaa tällä kertaa 21.1.-11.2.2015. (Lisää tietoa löytyy myös sivupalkin tunnisteista Merkurius). Periaatteessa samat säännöt pätevät joka kerta, mutta merkki vaihtuu ja merkurius tekee erilaisia kontakteja muihin planeettoihin. Riippuu myös sen kulloisestakin sijainnista suhteessa syntymäkarttaasi huomaatko sen vaikutusta vai et.... Todennäköisesti joskus huomaat sen selvästi, ja joskus et juuri lainkaan. Silloin voit nähdä sen vaikutuksen muihin ihmisiin selvemmin.

Merkurius liittyy kommunikointiin ja matkustamiseen, kaupankäyntiin, sisaruksiin ja oppimiseen. Ja paljon muuhunkin samoilla linjoilla. Nyrkkisääntö onkin, ettei merkuriuksen perääntyminen ole suotuisa aika uusille sen teemoihin liittyville asioille. Sen sijaan kertaamiseen, uusintoihin ja asioiden korjaamiseen se sopii hyvin. Eli esimerkiksi tärkeän kokeen tai testin uusimiseen aika sopii hyvin. Tai tavaroiden korjaukseen. Sitä voi järjestelyyn ja kierrätykseen. Se sopii paluille vanhoille tutuille seuduille. Se tuo usein myös eläviä muistoja menneisyydestä. Perjantaina merkurius kohtaa auringon, mikä tapahtuu aina perääntymisen puolivälissä. Silloin saat universumilta vinkkejä, miten voit käyttää loppuajan hyväksesi!

Rutiiniasiat sujuvat todennäköisesti hyvin. Uuden oppiminen sen sijaan voi tuottaa ongelmia. Ne ovat kuitenkin lyhytaikaisia. Kaikki ei todellakaan mene pieleen, vaan suurin osa elämästä sujuu melko normaalisti. Todennäköisyys virheisiin ja väärinkäsityksiin kommunikoinnissa kuitenkin kasvaa....

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti