tiistai 20. tammikuuta 2015

Uusikuu vesimiehessä: ystävien ja harrastusten uusi tuleminen

Tänään aurinko siirtyy vesimieheen ja heti perään tulee uusikuu vesimiehessä. Uudetkuut luovat uusia polkuja ja mahdollisuuksia. Vesimiehen merkissä ne liittyvät tärkeisiin ihmisryhmiin ja mielenkiinnonkohteisiin. Ne liittyvät myös tulevaisuuden unelmiin. Vesimies hallitsee monenlaisia ihmisryhmiä, ideologisia, harrastuspohjaisia ja paljon muitakin. Se liittyy aina ihmisten yhdessätekemiseen. Yhdessä saamme enemmän aikaan kuin yksin. Ainakin ideaalitilanteessa. Vesimiehen merkki on myös kiinteä merkki, eli sen arvot ovat pysyviä ja pitkäikäisiä hyvässä ja pahassa. Joka tapauksessa se rakentaa kontekteja ihmisten välille. Se liittyy erityisesti ruohonjuuritason toimintaan, jolla parannetaan ihmisten jokapäiväistä elämää.


Tänään uudellakuulla on niukasti aspekteja. Se muodostaa avuliaan sekstiilin saturnukseen, mutta siinä se sitten onkin. Se voi tuoda uusia kontakteja ulkomailta tai työn parissa. Uudet ideat tai kontaktit ovat myös pitkäikäisiä. Ne tulevat piristämään elämääsi vuosikausia. Aspektien vähäisyys ei ole ongelma, vaan varsinkin vaikeiden aspektien puute antaa paljon tilaa uusille aluille. Venus ja merkurius kulkevat myös vesimiehessä, ja ovat ikään kuin hengessä mukana, mutta eivät tue uuttakuuta kovin aktiivisesti. Niillä on oma juttunsa meneillään, mutta aika etäällä auringon ja kuun muodostamasta uudestakuusta. Ne luotaavat uusia ideoita ja vaikutteita omalla tahollaan.

Huomenna merkurius lähtee perääntymään, myös vesimiehessä. Se kääntää huomion vanhoihin ystäviin ja harrastuksiin. Joku niistä palaa elämään uudessa muodossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti