keskiviikko 31. joulukuuta 2014

2015 Skorpioni

Monilla skorppareilla on ollut rankat, aktiiviset, ehkä myös palkitsevat reilut kaksi vuotta. Saturnus merkissäsi auttoi sinua määrittelemään tavoitteitasi, mutta nyt se on onneksi siirtynyt eteenpäin. Saturnus vaikuttaa jousimiehessä lähivuodet, mutta se palaa ensi kesänä vielä muutamaksi kuukaudeksi skorpioniin. Kevään aikana huomaat paineen monella tavalla helpottavan. Kesällä on tilaisuus tehdä vielä hienosäätöä, jos et ole saanut kaikkea kuntoon saturnuksen kulkiessa merkissäsi. Jousimiehessä saturnus muokkaa resurssejasi ja tulojasi. Mitä tarvitset uusien tavoitteidesi toteuttamiseen? Se kertoo myös miten saat paremmat tulot ja rahoillasi enemmän. Joskus se luo puutteen korostaakseen viestiään, mutta se ei ole välttämätöntä. Saturnus haluaa auttaa sinua tienaamaan paremmin omilla taidoillasi. Ole tietoinen todellisista kyvyistäsi ja tarpeistasi, niin yhteistyö sujuu helpommin.

Jousimies vaikuttaa leijonassa, joka osuu skorpionien keskitaivaalle. Se symboloi menestystä töissä ja uusia tuulia ja mahdollisuuksia uralla. Keväällä jupiter perääntyy huhtikuuhun asti, jolloin on luonnollista tutkia mikä toimi menneisyydessä. Kesällä jupiter tuo aktiivisemmin uusia ideoita ja vaihtoehtoja. Mieti rohkeasti mitä haluat tehdä seuraavaksi! Elokuussa jupiter siirtyy aktiiviselle ja sosiaaliselle alueelle kartallasi. Se tuo uusia ystäviä, harrastuksia ja unelmia. Se voi tuoda sinulle myös uutta teknologiaa ja matkoja kaukaisiin paikkoihin. Ylipäänsä se auttaa löytämään hengenheimolaisia, ihmisiä jotka ajattelevat ja tuntevat samalla tavalla kuin sinä. Voit koota ihan uuden henkilökohtaisen vertaistukiryhmän.

Muut hitaat planeetat vaikuttavat vähemmän skorpioniin. Pluto tukee kommunikointiasi kauriista ja neptunus parantaa elämäniloasi ja itseilmaisuasi kaloista. Molemmat ovat hitaita vuosikausien mittaisia projekteja. Aina välillä ne tuntuvat enemmän, välillä vähän vähemmän, mutta ne ovat koko ajan tukenasi!

Upeaa uutta vuotta 2015 kaikille skorpioneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti