maanantai 29. joulukuuta 2014

2015 Jousimies

Jousimiehet saavat aloittaa 2015-sarjan, koska saturnus on juuri siirtynyt merkkiin ja tuo suuria muutoksia kaikille jouskareille!

Jousimiesten (ja nousujousimiesten) elämässä alkaa tärkeä ja mielenkiintoinen, mutta haastavakin kausi. Saturnuksen vierailua omassa aurinkomerkissä ei voi olla huomaamatta. Se kypsyttää ja kasvattaa nopeasti. Kaikki jousimiehet omaksuvat jonkin uuden roolin elämässä. Useimmilla se liittyy työelämään, jossa vastuu kasvaa. Joskus vastuu ja velvollisuudet lisääntyvät kotona, perheen parissa, kun syntyy vauvoja tai omat vanhemmat alkavat tarvita enemmän huolenpitoa. Vaikutus on voimakkain marraskuun puolella syntyneillä jouskareille vuonna 2015. Joulukuun jousimiehillä muutokset ajoittuvat enemmän vuosiin 2016-2017. Olo voi olla todella tehokas, jos teet niitä asioita, joita todella haluat tehdä. Tai voit uupua nopeasti, jos teet vääriä asioita vääristä syistä. Vaikutus ei ole aina helppo, mutta se voi auttaa saamaan todella paljon aikaiseksi, jos olet todella motivoitunut. Saturnus omassa merkissäsi auttaa sinua löytämään paikkasi maailmassa!

Alkuvuoden jousimiehet saavat tukea jupiterilta, joka kulkee leijonassa. Se kasvattaa itseluottamustasi ja auttaa löytämään uusia ideoita. Se auttaa erityisesti opiskelussa, mutta myös matkailussa. Se avartaa maailmaasi edelleen. Syksyllä jupiter siirtyy neitsyeen, jossa se vaikuttaa työhösi ja tulevaisuuteesi. Siellä se kertaa saturnuksen vaikutusta aurinkomerkkiisi, mutta myös haastaa sinut haluamaan itseltäsi enemmän. Jousimiehet haluavat olla hyödyllisiä muille ja parantaa maailmaa, vaikka se on joskus ristiriidassa merkin itsenäisyyden kanssa. Jupiter neitsyessä auttaa sinua siinä.

Uranus tukee jousimiehiä koko vuoden. Keväällä se liittoutuu jupiterin kanssa tuodakseen uusia tuulia ja mukavia yllätyksiä jouskareiden elämään. Se on jousimiesten apuna koko vuoden, vaikka sen olemassaoloa ei aina erikseen ajattelisi.

Ihanaa vuotta 2015 kaikille jousimiehille!
t: Jousimies-astrologi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti