keskiviikko 31. joulukuuta 2014

2015 Neitsyt

Tietyt kotiasiat vaativat normaalia enemmän huomiotasi vuonna 2015 ja myös 2016-2017. Saturnus siirtyi 2014 joulukuussa jousimiehen merkkiin, joka kartallasi symbolisoi perhettä, turvaa ja juuriasi. Joudut todennäköisesti ottamaan enemmän vastuuta joko vanhenevista vanhemmistasi tai omista lapsistasi. Roolisi perheessä tai suvussa muuttuu vakavammaksi. Muut tarvitsevat sinua eri tavalla kuin ennen, mutta onneksi auttamalla heitä voit antaa paljon myös itsellesi. Myös kuva omasta tai perheen menneisyydestä voi muuttua jotenkin realistisemmaksi.

Jupiter vaikuttaa vielä alkuvuoden sinua edeltävässä leijonan merkissä. Sekin on merkki siitä, että pääpaino on tunnetason kehityksessä. Mielikuvituksesi voi olla tavallista vilkkaampi ja päiväunesi todella värikkäitä. Hyödyt tavallista enemmän levosta ja rentoutumisesta. Sinulla on monella tavalla tilaisuus tehdä rauha menneisyyden ja elämän epätäydellisyyden kanssa. Jupiter tuo sinulle uutta mielenrauhaa! Elokuussa jupiter siirtyy omaan aurinkomerkkiisi. Siitä alkaa uusien mahdollisuuksien ja projektien kausi. Siksikin kevät kannattaa pyhittää lepäilylle ja rentoutumiselle mahdollisimman paljon. Syksyllä elämän tahti kiihtyy hyvällä tavalla. Omassa merkissä jupiter tuo nopeaa kasvua ja uusia kokemuksia.

Neptunus taivaltaa hitaasti ihmissuhteiden huoneessasi ja ne muuttuvat pikkuhiljaa. Odotuksesi muita kohtaan muokkautuvat samalla. Parhaimmillaan se antaa uutta kärsivällisyyttä muita (ja itseäsi) kohtaan.

Marraskuussa kuun noususolmu siirtyy merkkiisi jupiterin seuraksi avaamaan uusia ovia! Siitä saat hieman esimakua eklipsistä merkissäsi 13.9.2015.

2015 on oikein hyvä vuosi neitsyille, mutta myös 2016 näyttää todella jännittävältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti