keskiviikko 31. joulukuuta 2014

2015 Leijona

Leijonille vuodesta 2015 on tulossa mielenkiintoinen vuosi! Ensinnäkin jupiter auttaa sinua suuren osan vuotta omassa aurinkomerkissäsi (tai nousumerkissäsi). Ensin vaikutus tuntuu henkisellä puolella. Mielialasi kohoaa. Saat uusia ideoita tai visioita. Uudet mahdollisuudet syntyvät lisääntyneestä optimismistasi ja innostuksestasi. Kevät voi tuntua vielä hitaalta jupiterin perääntyessä merkissäsi. Tammikuusta maaliskuuhun on aika tutkia vaihtoehtoja. Mitä todella haluat? Mikä elämässäsi toimii ja mikä ei? Huhtikuun alussa jupiter muuttaa suuntaa ja sen vauhti lisääntyy. Kevät ja kesä ovat aktiivista aikaa merkillesi. Unelmoi rohkeasti!

Saturnus on siirtynyt juuri jousimieheen ja se tukee merkkiäsi seuraavat melkein kolme vuotta. Se vaikuttaa itseilmaisun alueella, mutta lempeästi. Se auttaa käyttämään lahjojasi ja vahvuuksiasi hyväksesi aikaisempaa tehokkaammin. Jostakin vanhasta taidosta tai ominaisuudesta tulee lähivuosina vahvin valttisi. Se voi olla jokin vahvuus tai kiinnostuksen kohde, jonka olet jossain vaiheessa jopa unohtanut, mutta jota voit kehittää pian vaikka ammatiksi asti.Tämän taidon kehittämiseen ja hyödyntämiseen sinulla on tosiaan muutama vuosi aikaa, eli ei kiirettä....

Myös uranus auttaa sinua oinaasta. Se tuo yllättäviä kontakteja ja mahdollisuuksia, jotka voivat liittyä esimerkiksi matkusteluun tai opiskeluun. Keskivälin leijonia uranus auttaa vuonna 2015 eniten! Tämä trendi jatkuu myös useamman vuoden ajan.

Syksyllä jupiter siirtyy merkistäsi seuraavaan, neitsyeen. Siellä se auttaa saamaan raha-asiasi järjestykseen. Se kohottaa myös itseluottamustasi eli auttaa kaikin tavoin uusien tavoitteiden ja haasteiden kanssa!

Mahtavaa uutta vuotta 2015 kaikille leijonille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti