tiistai 30. joulukuuta 2014

2015 Kaksonen

Saturnus vaihtoi joulukuussa merkkiä skorpionista jousimieheen ja kaksosilla se vaikuttaa 2015-2017 vastakkaisessa merkissä eli symbolisella parisuhteen alueella. Saturnus vakauttaa ihmissuhteitasi. Se myös karsii kestämättömät suhteet tai elementit niistä. Hyvissäkin suhteissa voi tulla ilottomia kausia, ja tämä voi olla yksi niistä. Kausi vaikuttaa parisuhteeseen, mutta myös muihin tärkeisiin ja tasa-arvoisiin ihmissuhteisiin, kuten läheisiin ystävyyssuhteisiin ja yhteistyösuhteisiin. Kauden on tarkoitus selvittää kenen kanssa haluat viettää aikaasi. Tämä voi olla haastavaakin aikaa, mutta sen aikana opit tuntemaan paremmin itsesi ja kumppanisi. Vuonna 2015 saturnus vaikuttaa voimakkaimmin toukokuun puolella syntyneisiin kaksosiin. Kesäkuun kaksosiin se vaikuttaa enemmän tulevina vuosina.

Jupiter tuo iloa elämääsi sosiaalisella sektorillasi koko kevään ja kesän. Se piristää keskusteluja ja tuo lisää sosiaalisia kontakteja. Voit tavata mielenkiintoisia ihmisiä joka päivä mihin ikinä menetkin. Elämä ei ole tylsää. Lisäksi jotkut kontaktit saattavat olla hyvin hyödyllisiä (hauskan lisäksi)!

Alkusyksystä jupiter siirtyy kotisektorillesi. Se on yksityinen ja rauhallinen osa kartalla. Fyysisesti alue liittyy kotiin, sosiaalisesti perheeseen, ajallisesti menneisyyteen ja tunnetilalta turvallisuuteen. Jupiter parantaa ja laajentaa näitä kaikkia alueita.

Kaukaisemmista planeetoista uranus vaikuttaa kolmannella sosiaalisella alueella kartallasi vielä monta vuotta. Se piristää ja myös mullistaa harrastuksiasi ja niihin liittyviä ystävyyssuhteita. Toisaalta neptunus vaikuttaa karttasi keskitaivaalla tuoden uusia ideoita siitä mitä haluat saada aikaiseksi elämässäsi.

Upeaa vuotta 2015 kaikille kaksosille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti