maanantai 29. joulukuuta 2014

2015 Kauris

Kauriiden oma planeetta saturnus on siirtynyt askeleen lähemmäksi omaa merkkiä. Pari kolme vuotta ja kauriit pääsevät nauttimaan sen vaikutuksesta. Nämä vuodet juuri ennen sen siirtymistä kauriiseen ovat tärkeitä, koska ne ovat viimeinen vaihe ennen kokonaan uuden kierroksen alkua. On aika arvioida elämää, katsella taaksepäin, luopua joistakin asioista ja tehdä samalla tilaa uusille. Tämä on myös hyvä kausi omien vaihtoehtojen tarkasteluun. Huomaat ehkä haluavasi jotain ihan uutta ja voit vaihtaa suuntaa helposti. Nyt ei kuitenkaan kannata vielä tehdä pysyviä päätöksiä vaan tutkia maailmaa. Saat lisää tietoa, jota tarvitset tehdäksesi myöhemmin hyödyllisiä valintoja.

Kauriilla jatkuu hidas muutos pluton kanssa. Se tuo esiin salaisia, henkisiä voimavaroja. Vuonna 2015 pluto vaikuttaa kauriin asteissa 13-15. Jos aurinko tai nousumerkki on noissa asteissa, pluton vaikutus on vuoden aikana hyvin vahva. Keväällä on myös viimeinen pluton ja uranuksen neliö, joka voi heitellä kapuloita samaisten kauriiden rattaisiin. Se on onneksi viimeinen sarjan neliö, ja sen esiin tuomat ongelmat alkavat vetää puoleensa ratkaisuja neliön jälkeen.

Jupiter vaikuttaa vielä alkuvuoden kauriiden jaettujen raha-asioiden alueella. Eli kumppani voi vaurastua huomattavasti tai kauriit voivat löytää hyödyllisiä liikekumppaneita. Alue liittyy myös jakamiseen ja luottamukseen, sillä se on eräänlainen parisuhteen jatke, joten kaikenlaiset kumppanuudet syvenevät miellyttävästi ja tyydyttävästi. Alkusyksystä jupiter siirtyy neitsyeen, joka on maamerkki kuten kauriskin, ja se sekä laajentaa kauriin maailmankuvaa että tuo uusia mielenkiintoisia ajatuksia. Esimerkiksi opiskelua kausi tukee mainiosti.

Ihanaa vuotta 2015 kaikille kauriille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti