lauantai 13. joulukuuta 2014

Pluto+uranus+neliö = elämänmuutokset

Uranus ja pluto ovat riidelleet säännöllisesti viime vuosien aikana. Yksi yhteenotto kärjistyy ihan näinä päivinä, ensi maanantaina. Näin hitaiden planeettojen ollessa kyseessä vaikutus tuntuu selvästi pari viikkoa ennen ja jälkeen tarkan yhteenoton. Muiden tapahtumien taustalla se vaikuttaa jopa kuukausia, muttei silloin yhtä arkipäiväisellä tai konkreettisella tasolla kuin nyt....

Vanhassa postauksessa on kaikkien kohtaamisten tarkat päivämäärät ja asteet. Voit tarkistaa onko joku niistä osunut tärkeään kohtaan kartalla:
Uranus ja pluto neliössä

Neliöt eivät ole pelkästään pahoja. Ne auttavat purkamaan patoutuneita energioita. Joskus ei ole viisasta tai mielekästä jatkaa enää samalla tavalla kuin ennen. Silloin neliöt pakottavat muutokseen. Itse voi tehdä yhteistyötä niiden kanssa myöntämällä turhautuneisuuden ja ahdistuksen. Kun tiedät mitä et halua, olet jo askeleen lähempänä positiivista muutosta. Matkalla on monta muutakin askelta, mutta toivomasi muutos on enää ajan kysymys.

Jos yhtään lohduttaa, kyseessä on pluton ja uranuksen toiseksi viimeinen neliö pitkään pitkään aikaan. Viimeinen tapahtuu ensi maaliskuussa ja viimeistään se tuo konkreettisia ratkaisuja. Monilla muutokset liittyvät työhön ja lähitulevaisuuden suunnitelmiin. Tavoitteet voivat muuttua huomattavasti. Joillakin muutos liittyy vanhemmuuteen ja rooleihin perheen sisällä. Samalla itsestä löytyy uusia kykyjä ja mahdollisuuksia. Myös kuvamme yhteisön ja yhteiskunnan jäseninä muuttuu ratkaisevasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti