tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kesäennuste 2014: Härkä ja Skorpioni

Härän kesä 2014 
Härkien alkukesää värittävät erilaiset sosiaaliset tapahtumat. Loppukesä sopii hyvin perheen ja sukulaisten parissa vietettäväksi. Aina käytännön suunnitelmat eivät noudata astrologista kaavaa, mutta universumilla on keinonsa saada suunnitelmansa läpi... Sukulaisvierailut voivat ajoittua alkukesään, mutta silloin ehkä puhutaan ja liikutaan tavallista enemmän. Tai loppukesästä on tärkeitä festareita, jotka osoittautuvatkin harvinaisen nostalgisiksi... Joka tapauksessa heinäkuun puoliväliin saakka painopiste on erilaisissa sosiaalisissa suhteissa ja kommunikaatiossa. Kerää uusia ideoita ja tutustu erilaisiin ihmisiin. Nautit kaikenlaisista suunnitelluista ja suunnittelemattomista tapaamisista.

Heinäkuun puolivälistä alkaa vuoden pituinen trendi, joka vetää huomion kotiympäristöön, kun jupiter siirtyy leijonaan. Onko kotisi rauhoittava ja virkistävä paikka? Jos siinä on toivomisen varaa, nyt on helppo tehdä muutoksia. Muutokset ulottuvat myös syvälle ihmissuhteisiin perheen ja suvun sisällä. Voit oppia jotain tärkeää juuristasi, siitä mistä olet tulossa ja samalla siitä minne olet menossa. Painopiste on kuitenkin menneisyydessä ja oman perusturvallisuuden kehittämisessä. Kaikki tarvitsevat kiintopisteen ja tämä alkava kausi on tärkeä oman lepopaikkasi kehittämisessä. Se on yhtä lailla mielentila kuin fyysinen paikkakin.

Mars sen sijaan siirtyy vihdoinkin heinäkuun lopussa vaa'asta skorpioniin. Toisaalta se helpottaa terveysongelmia, jos olet kärsinyt esimerkiksi tulehduksista. Tai ehkä se on tuonut lisää puhtia treenaamiseen, mitä et tarvitse enää tällä erää. Se siirtyy parisuhdesektorillesi. Lisää tulta parisuhteeseen! Sopiva määrä tuo mukavasti lisää jännitystä, mutta liika on liikaa. Onneksi voit itse vaikuttaa siihen miten käytät ylimääräistä energiaa suhteessasi.

Skorpionin kesä 2014
Jupiter on menneenä vuonna auttanut sinua itsesi kehittämisessä, usein opiskelun tai matkustelun kautta. Kausi on ollut varmasti mukava, ja se jatkuu vielä muutaman viikon. Ehdit tehdä tai suunnitella vielä yhden ihanan reissun, tai voit elää uudestaan mielessäsi elämäsi parhaita matkoja. Seuraavat neljä viisi viikkoa ovat sopivaa aikaa nautiskella yhden mukavan kauden jälkimainingeista. Ja kannattaakin rentoutua nyt, sillä syksy näyttää vauhdikkaalta jo loppukesästä lähtien.

Ensinnäkin jupiter siirtyy vaikuttamaan urasektorillesi 16.7. Toiseksi mars liikkuu pari kuukautta aurinkomerkissäsi 26.7. alkaen. Sinulla on silloin harvinaisen paljon henkilökohtaista energiaa, joten käytä sitä hyvin. Yhdessä ne takaavat sinulle tehokkaan ja vauhdikkaan alun syksylle. Uusien alkujen ei tarvitse olla konkreettisia, vaan voit hyvin valmistautua mielikuvatasolla. Anna ajatusten lähteä itämään rauhassa. Mitä sinä haluat saavuttaa seuraavan vuoden aikana? Saat hyviä vinkkejä uudenkuun aikaan 27.7. sekä 24.7. kun aurinko ja jupiter kohtaavat.

Eli lepää ja lataudu vielä alkukesästä, suunnilleen heinäkuun puoliväliin asti. Sitten alkaa kausi, jolloin pääset käyttämään kaikkea tämän viime vuoden aikana oppimaasi omaksi hyväksesi. Epämääräinen levottomuus todennäköisesti hellittää marsin siirryttyä vihdoinkin omaan merkkiisi, koska silloin saat sen energian suoraan käyttöösi. Varo kuitenkin kärsimättömyyttä, koska muut eivät välttämättä pysy vauhdissasi.... Lisää helpotusta on luvassa myös loppuvuodesta, kun saturnus jättää merkkisi yli kahden vuoden vierailun jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Jaahas, tällaista sitten taas, kun ei ole vielä keväästäkään toivuttu eikä seuraavat kaksi viikkoa asiaan varmaan kovasti helpotusta ehdi tuomaan. Urasuunnitelmat/suunnittelu vois vähempää kiinnostaa. Missä mun #lomsromanssi?!? ;-)

    VastaaPoista
  2. Onneks nyt heinäkuussa flunssailun ja väsyilyn pitäis helpottaa. Toivottavasti merkurius säänjumalana korjaa myös meidän kesän....

    Paras aika skorpparien kesäromanssille on heinäkuun vikalta viikolta pitkälle syyskuuhun. Loppukesä/syysromanssi...? Silloin skorpparit ovat tavallista seksikkäämpiä.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, olo ei kyllä nyt olekaan kovin seksikäs toista viikkoa jatkuneen flunssan jäljiltä ;-)

      Poista
  3. Ei vielä, odotas vaan heinäkuun loppua... ;)

    VastaaPoista