keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesäennuste 2014: Neitsyt ja Kalat

Neitsyen kesä 2014
Suraavat viitisen viikkoa ovat neitsyiden kesässä hauskoja ja aktiivisia. Viihdyt vanhojen ystävien parissa, mitä enemmän teillä on yhteisiä kokemuksia sen parempi. Se heijastelee koko kulunutta vuotta. Näyttää siltä, että alku- ja keskikesällä voit elää uudelleen parhaita paloja. Mukaan mahtuu varmasti vielä muutamia uusiakin kokemuksia. Tärkeintä ovat samanhenkiset ystävät ja harrastukset, jotka heijastelevat hyvin persoonaasi. Heistä on vielä tavallista enemmän iloa.

Heinäkuun puolivälissä onni ja onnistumiset siirtyvät uudelle elämänalueelle. Se vaikuttaa tavallista enemmän henkisen hyvinvoinnin ja mielenrauhan kautta. Joskus on tärkeintä olla yrittämättä liikaa ja antaa asioiden tulla luoksesi omalla painollaan. Onni löytyy sisältä päin. Huomaat ettet ehkä tarvitsekaan kaikkea mitä luulit ollaksesi hyvin onnellinen. Lapset, lapsuus ja leikit liittyvät myös onneesi. Huomaat ehkä nauttivasi samoista asioista kuin lapseni, ja voit viettää äärettömän onnellisia hetkiä omien tai muiden lasten parissa. Joillakin sama energia voi purkautua taiteeseen tai vaikka tanssiin.

Loppukesästä taloustilanteesi rauhoittuu, kun mars siirtyy taloussektoriltasi seuraavalle. Viimeisen puolen vuoden aikana raha on ehkä tullut mutta myös mennyt nopeasti. Olet ehkä joutunut maksamaan odottamattomia laskuja. Tilanne rauhoittuu 26.7., kun mars siirtyy piristämään arkipäivääsi. Se nopeuttaa arjen rytmiä, auttaa sinua tapaamaan uusia ihmisiä ja piristää muutenkin kaikenlaisten keskusteluiden kautta.

Kalojen kesä 2014 
Kaloilla jupiter on vaikuttanut vuoden lasten, romantiikan ja luovuuden alueella. Se auttaa siellä vielä heinäkuun puoliväliin ja aurinko vaikuttaa siellä vielä heinäkuun loppupuolella. Eli sinulla on yhteensä viitisen viikkoa nauttia onnesta lasten tai leikin kautta. Toivottavasti se jää elämääsi, kun jupiter siirtyy eteenpäin parantamaan terveyttäsi, työolosuhteitasi ja ylipäänsä arkirutiineja. Siitä on hyötyä, kun etsit uusia tapoja hallita paremmin muuttuvaa arkeasi ja se auttaa sinua olemaan pirteämpi ja energisempi. Siitä tulee tehokkaat 12 kuukautta, ja näet nopeasti esimerkki tulevasta kaudesta, kun ensin 24.7. aurinko ja jupiter kohtaavat ja sitten pari päivää myöhemmin on uusikuu leijonassa. Samalla voit miettiä millaiset muutokset olisivat sinulle mieluisimpia....

Toinen iso trendi kalojen kesässä on marsin siirtyminen yhteiseltä taloussektorilta opiskelun ja itsensäkehittämisen alueelle. Jos opiskelet vielä, tämä tehokas kausi alkaa 26.7. Siitä on iloa niillekin, jotka eivät virallisesti enää opiskele. He voivat tutkia maailmaa ja uusia ajatuksia omaan tahtiinsa. Voit yhtäkkiä himoita esimerkiksi vieraan kielen iltakurssille, lukea tavallista enemmän tai haluat matkustella. Se onkin hyvä aika erityisesti matkusteluun. Voi olla että sinun on parasta matkustaa yksin tai ainakin tarpeeksi riipumattomana muiden odotuksista, jotta saat matkaltasi eniten irti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti