sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäennusteet 2014

Hei,
elämä on ollut viime aikoina yllättävän kiireistä eikä blogille ole ollut niin paljon aikaa kuin olisin halunnut. Koska kesästäkään ei ole mitään varmuutta, kirjoitan pikkuhiljaa vähän pidemmät kesäennusteet eri merkeille. Tarkoitus on kyllä kirjoitella muutenkin, mutta kesäennusteet kertovat tärkeimmät asiat, siltä varalta, että kirjoitteluun tulee aukkoja. Ensin ovat tulossa tuli- ja ilmamerkit pareittain.

Keskityn tärkeimpiin suuriin trendeihin, sillä kesän aikana on luvassa isoja muutoksia kaikille merkeille.

Hyviä uutisia on luvassa erityisesti leijonille, joista monet ovatkin niiden tarpeessa. Muutkin tulimerkit hyötyvät tulevan kesän muutoksista. Vesimerkeillä taas on useimmilla mennyt lujaa viime aikoina, useimmiten positiivisessa mielessä, ja nyt elämä vihdoinkin hieman tasaantuu ja on mahdollista integroida myönteiset muutokset normaaliksi osaksi arkea.

Ilmamerkeillä vilkastuu sosiaalinen elämä. Ja maamerkeillä koittaa vesimerkkien tavoin hieman rauhallisempi kausi, joita tarvitaan aina välillä. 

Ihanaa kesää kaikille!

~ Liisa

2 kommenttia:

  1. Kyllä.
    Hyvät uutiset alkavat 11.8. leijonalle olla enemmän kuin tarpeen sillä viimeiseen 7 vuoteen seitsenvuotiskriisin kourissa niitä ei ole jonoksi asti kohdalle osunut. Joko viimein alkaisi helpottamaan?

    VastaaPoista
  2. Loppukesästä alkaa tosiaan leijonille oikein hedelmällinen vuoden mittainen jakso. Muistatko mitä tapahtui edellisen kerran, kun jupiter vieraili leijonassa elokuusta 2002 elokuuhun 2003?

    VastaaPoista