maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kesäennuste 2014: Jousimies ja Kaksonen

Jousimiehen kesä 2014
Kesä on jousimiehille kaksijakoinen, kuten muillekin merkeille. Alkukesä ja loppukesä ovat astrologiselta ilmastoltaan hyvin erilaisia. Alkukesä on hiljaisempi ja sisäänpäinkääntyneempi. Se on rauhallista aikaa läheisten kanssa. Jousimiehille se on myös herkkää ja intiimiä kautta. Läheisistä suhteista on löytynyt uusia puolia viime aikoina ja olet ehkä tutustunut kumppaniisi entistä syvemmin. Uudet tuulet alkavat puhaltaa suunnilleen heinäkuun puolivälistä alkaen....

16.7. jupiter, joka on myös hallitseva planeettasi, siirtyy ravusta leijonaan. 22.7. aurinko seuraa perässä. Planeetat leijonassa tuovat erityisesti iloa elämääsi. Saat nopeasti esimakua tulevista muutoksista, koska aurinko ja jupiter kohtaavat leijonassa 24.7. ja 26.7. on uusikuu leijonassa. Muutokset liittyvät lempiaiheisiisi, erilaisiin ihmisiin, kulttuureihin, ajattelutapoihin ja matkusteluun. Jouskarit rakastavat uuden oppimista ja tämä trendi vaikuttaa sinuun vuoden eteenpäin. Tästä voi tulla yksi elämäsi parhaita vuosia.

Loppukesästä on myös hankalia päiviä, erityisesti elokuun viimeisellä viikolla. Silloin olet henkisesti tavallista haavoittuvaisempi ja tarvitset enemmän ymmärrystä ja kärsivällisyyttä itseltäsi kuin normaalisti.

Loppuvuodesta jousimiehiin alkaa vaikuttaa toinen voimakas muutostrendi, joten kesästä kannattaa ottaa kaikki irti rentoutumisen ja nautiskelun merkeissä!

Kaksosen kesä 2014
Kaksosilla, kuten monilla muillakin merkeillä, keskikesä on rauhallisempi kuin loppukesä. Suurin käänne tapahtuu heinäkuun puolivälissä. Mutta kaksosilla on omaa aikaa vielä melkein viikko! Aurinko auttaa kaksosia pääsemään lähemmäs omaa itseään ja omia päämääriään. Sitten se siirtyy auttamaan taloussektorilla. Ensin syntyvät henkilökohtaiset tavoitteesi, sitten on sopiva aika tehdä inventaario. Mitä resursseja tarvitset tavoitteidesi toteuttamiseen?

Heinäkuun puolivälissä elämäsi vilkastuu koko vuodeksi eteenpäin. Huomaat muutoksen nopeasti. Se kyllä tasoittuu vähän, mutta alku on näyttävä, kun aurinko ja jupiter saapuvat viikon sisällä sosiaaliselle sektorillesi. Arkiset sosiaaliset kontaktit tuovat paljon vaihtelua ja mahdollisuuksia elämääsi. Jos etsit kumppania, hän voi piileksiä opiskelukaverien tai naapureiden joukossa. Tai jos olet jo parisuhteessa, yhteinen aikanne voi muuttua vielä mielekkäämmäksi ja mukavammaksi. Arki on mielenkiintoista sellaisenaan ja puhutte kaikesta mahdollisesta. Tapaat muutenkin paljon jännittäviä ihmisiä ja arkeesi tulee uusia yllättäviä elementtejä.

Jos lasten kanssa on ollut ylimääräisiä paineita, ne helpottavat niin ikään heinäkuun lopussa. Toisaalta heinäkuun viimeisestä viikosta alkaen sinun täytyy pitää huolta terveydestäsi ja jaksamisestasi, koska elämäsi näyttää tavanomaista kiireisemmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti