keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesäennuste 2014: Rapu ja Kauris

Ravun kesä 2014 
Ravuilla on ollut jännittävä vuosi, ja vaikka sen ei ehkä haluaisi lainkaan loppuvan, kohta on muutoksen aika... Koska uusia, jännittäviä asioita ei jaksa loputtomiin, vaan niistä tulee ennen pitkää tavallisia. Alkukesä on vielä muutosten viimeistelyn aikaa. Pieniä muutoksia voi yhä esiintyä. Kannattaa katsoa kunnolla taaksepäin kulunutta vuotta ja vaikka laskea sen tähtihetkiä. Kohta tulee aika sisällyttää muutokset arkielämään.

Kesän puoliväli on rapujen omaa aikaa, kun aurinko kulkee ravun merkissä kesäpäivänseisauksesta nelisen seuraavaa viikkoa. Silloin kannattaa miettiä missä haluaisit olla seuraavan 12 kuukauden kuluttua. Mitä haluaisit lisää elämääsi? Mitä et tunne enää tarvitsevasi? Käytä hyvin oma kuukautesi. Nauti olostasi! :) Universumi toteuttaa mielellään toiveesi silloin, koska muut ovat tavallista helpommin sinun aallonpituudellasi. Mutta jupiterin vierailun loppuminen ei tarkoita sitä, että unelmasi olisivat jo toteutuneet. Tahti ehkä hidastuu, mutta toisaalta et kaipaa loputtomiin uusia asioita elämääsi. Sen sijaan se on alku vielä suuremmille mahdollisuuksille, kun sopeutat omat haaveesi elämäsi muihin tarpeisiin.

Heinäkuun puolivälistä alkaen huomiosi siirtyy resursseihisi, niin materiaalisiin kuin henkisiin. Onko sinulla tarvittavat taloudelliset resurssit suunnitelmiesi toteuttamiseen? Seuraavina kuukausina voi hyvinkin saada ne. Entä onko sinulla tarpeeksi itseluottamusta seurataksesi unelmiasi? Muista missä kaikessa olet juuri onnistunut viime kuukausina. Olet luultavasti tehnyt asioita, joita et vuosi sitten tiennyt vielä mahdollisiksi. Nauti saavutuksistasi, kokemuksistasi ja elämyksistä. Ja muista jatkaa unelmointia!

Kauriin kesä 2014
Alkukesästä kauriit nauttivat erityisesti onnesta ihmissuhteiden suhteen. Monet ovat eläneet melkoista kuherruskuukautta viimeisen vuoden ajan. Toisaalta töissä ja uran suhteen on ollut melkoisia paineita erityisesti kevättalvella. Pahin on jo ohi, mutta stressi saattaa seurata sinua vielä pitkälle kesään.

Onni ihmissuhteissa jatkuu suunnilleen heinäkuun puoliväliin. Kannattaa nauttia muutenkin läheisten seurasta. Sinkutkin voivat saada paljon huomiota, vaikka trendi on vahvempi pariutuneilla. Joka tapauksessa hyviä hetkiä voi viettää monien muiden ihmisten kuin puolison kanssa. Heinäkuun puolivälistä alkaen ihmissuhteet syvenevät entisestään. Voit kokea todella ihania hetkiä kumppanisi kanssa. Yhteisiin rahaongelmiin voi löytyä yllättävän helppoja ratkaisuja. Katso vinkkejä tai seuraa omia oivalluksiasi erityisesti 24.7. ja 27.7. Tämä trendi jatkuu suunnilleen vuoden, mutta alku näyttää hyvin vauhdikkaalta. Samoin se voi parantaa monia muitakin yhteiselämän osa-alueita...

26.7. mars taas siirtyy pois urasektoriltasi, mikä poistaa paineita sieltä. Olet luultavasti viimeisten seitsemän kahdeksan kuukauden aikana saanut aikaiseksi enemmän kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Hyvä uutinen on, ettei sinun tarvitse pitää enää yllä samaa tahtia, koska liika on liikaa kauriillekin. Sen jälkeen sosiaalinen elämäsi piristyy huomattavasti. Löydät uutta virtaa harrastuksistasi ja sinulla voi olla normaaliaenemmän aikaa esimerkiksi ystävillesi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti