sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Talvipäivänseisaus ja uusikuu kauriissa

Huomenna aurinko siirtyy kauriiseen ja on talvipäivänseisaus, vuoden lyhyin päivä. Heti perään on myös uusikuu kauriissa. Ja tiistaina kauriin merkkiä hallitseva saturnus vaihtaa itse merkkiä skorpionista jousimieheen. Energiaa on todella paljon liikkeellä ja muutoksen tuulet tuntuvat selvästi! Elämme jännittäviä aikoja.... (jälleen kerran!) :)

Kauriskausi on tehokas ja käytännöllinen. Uusikuu potkaisee sen nopeasti vauhtiin. Lomista huolimatta kannattaa pysähtyä miettimään omaa tulevaisuutta. Kauriissa on nyt paljon energiaa: auringon ja kuun lisäksi merkurius, venus ja pluto. Se auttaa kaikkia saamaan enemmän aikaiseksi. Kauriit ovat kärsivällisiä. Siitä kaikki voivat ottaa mallia (varsinkin jousimiehet ;) ). Suuretkin projektit saa toteutettua jakamalla ne pienempiin osiin ja tekemällä jotakin niiden eteen joka päivä.


Uusikuu kauriissa auttaa erityisesti työhön ja uraan liittyvissä tavoitteissa, mutta kauris on myös perhekeskeinen merkki. Perheen kanssa korostuu muista huolehtiminen. Kauris on myös symbolinen isähahmo tai vanhempi. Kauriiden mielestä velvollisuudet eivät kuitenkaan ole tylsiä. Päinvastoin. Ne auttavat saamaan elämästä enemmän irti. Kaikilla on kartalla alue, jonka eteen haluaa tehdä enemmän työtä ja jossa haluaa päästä mahdollisimman pitkälle. Uusikuu tuo uusia ideoita siitä, miten toteuttaa vaativiakin pitkän aikavälin tavoitteita. Elämän ei tarvitse aina olla vain hauskaa, vaan työ tai muut tavoitteet voivat tehdä siitä paljon mielenkiintoisempaa ja tyydyttävämpää.

Joulupyhinä kuu on muuten sosiaalisessa vesimiehen merkissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti