keskiviikko 31. joulukuuta 2014

2015 Rapu

Viime vuodet saturnus on vaikuttanut ravuilla lapsiin, luovuuteen, romantiikkaan ja elämäniloon liittyvällä alueella. Se on vahvistanut ja vakauttanut näitä alueita. Nyt se on siirtynyt seuraavaan vaiheeseen. Seuraavat pari kolme vuotta saturnus vaikuttaa rapujen terveyteen, hyvinvointiin ja elämänhallintaan. Kauden haaste on löytää sopiva rytmi elämään. Myös kuntoilu täytyy jaksottaa sopivasti. Sekä liika että liian vähä yrittäminen kostautuvat. Saturnus auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivat rutiinit, joten kuuntele vaistoasi!

Jupiter auttaa kaikkia rapuja yli puoli vuotta raha-asioissa. Syksyn alussa se siirtyy sosiaaliselle alueelle piristämään elämään. Mutta ensin jupiter auttaa sinua tienaamaan enemmän tai jonkin omistamasi arvo voi nousta huomattavasti. Henkisellä puolella se sen sijaan auttaa sinua arvostamaan itseäsi enemmän. Myös muut huomaavat kohonneen itseluottamuksesi. Syksymmällä jupiter sitten laajentaa sosiaalisia kontaktejasi. Elämästä tulee entistä hauskempaa. Tapaat helpommin uusia ja vanhoja tuttavia. Vietät myös ehkä enemmän aikaa sisarustesi tai vaikka työkavereidesi kanssa.

Pluto ja uranus sen sijaan ovat edelleen haastavassa asemassa suhteessa aurinkomerkkiisi. Ne tekevät keskenään viimeisen neliön maaliskuussa. Sen jälkeen paineet hellittävät jonkin verran. Riippuu kuitenkin auringon asteista kartalla missä vaiheessa oma muutosprosessisi on. Puolivälissä merkkiä syntyneillä muutokset ovat voimakkaita vuonna 2015. Aikaisemmin syntyneillä, esimerkiksi kesäkuun lopussa, suurimmat muutokset ovat jo takana päin. Ja ihan merkin lopussa syntyneillä niihin on vielä useampi vuosi aikaa. Elämä voi tuntua olevan pelkkää muutosta, mutta se tasoittuu ennen pitkää....

Ihanaa uutta vuotta 2015 ravuille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti