tiistai 30. joulukuuta 2014

2015 Oinas

2015 vuoden suuri teema on saturnuksen siirtyminen jousimieheen. Oinas (leijonan kanssa) pääsee hyötymään siitä. Aloitetaan kaukaa: saturnus oli omassa aurinkomerkissäsi oinaassa huhtikuusta 1996 alkaen helmikuun 1999 loppuun (se vietti -98 jo muutaman kuukauden härässä). Silloin alkoi uusi merkittävä sykli elämässäsi. Mistä unelmoit silloin....?

Välillä projektisi on ollut vastatuulessa, mutta nyt se on taas myötätuulessa. Yksityiskohdat ovat voineet muuttua matkan varrella huomattavasti, mutta menneisyydestä löytyy jokin hyvä perusfiilis, jota voit nyt viedä eteenpäin, kehitellä, parannella entisestään! Voit löytää ihan uusiakin ideoita, mutta todennäköisesti parannat jotain jo olemassa olevaa. Kausi sopii loistavasti esimerkiksi työksi kirjoittamiseen, opettamiseen, matkusteluun ja tutkimukseen.

Jupiter auttaa sinua myös leijonan merkistä. Se vaikuttaa siellä koko kevään ja kesän. Se tuo iloa ja inspiraatiota. Joillekin oinailla se tarkoittaa vauvoja, joillekin harrastuksia tai muita unelmaprojekteja... :) Syksyllä se siirtyy terveys- ja arkisektorillesi. Siellä se auttaa sinua järjestelemään elämästäsi helpompaa, mukavampaa ja palkitsevampaa.

Uranus kulkee jo puolivälissä merkkiäsi, 2015 se kattaa asteet 12-20 oinasta. Uranus siirtyi oinaaseen jo 2011: Uranus oinaassa . Se vaikuttaa useimpiin huhtikuun alussa ja puolivälissä syntyneisiin oinaisiin. Jupiterin ja saturnuksen kanssa sen yhteistyö on nyt helpompaa kuin useimpina muina vuosina. Toisaalta pluto tekee siihen vielä neliön keväällä, mutta senkin paine helpottaa sen jälkeen.

Upeaa uutta vuotta 2015 oinaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti