keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Englannin pikkuprinssi

Maanantaina syntyneellä Englannin pikkuprinssillä on hyvin tunteellinen kartta. Nousumerkki on skorpioni ja aurinko on ravussa. Kuu sen sijaan on kauriissa. Prinssi syntyikin muutama tunti ennen täysikuuta. Kartalla kohtaavat prinssin vanhempien tähtimerkit, sillä isä William on itsekin rapu ja äiti Kate on kauris. Lisäksi molemmilla on kuu vauvan aurinkomerkissä ravussa, mikä takaa hyvin hellää vanhempien huolenpitoa.Rapu ei ole sinänsä tehokkaan hallitsijan merkki, mutta se sopii hyvin perinteiden vaalijalle. Sillä sitähän kuninkaalliset nykyajan Iso-Britanniassa ovat. Vesimerkit eivät yleensä viihdy parrasvaloissa, vaan mieluummin vaalivat yksityisyyttään. Noususkorpioni auttaa kuitenkin kestämään paineita, sillä skorpioni on ehkä sinnikkäin merkki. Lisäksi kuu kauriissa tuo luontaista auktoriteettia. Se näkyy erityisesti lapsuudessa, joka voi olla hyvin kontrolloitu ja vaativa. Vanhemmat eivät varmasti pysty suojelemaan lasta kaikilta paineilta, vaan hän imee niitä itseensä joka tapauksessa. Täydenkuun aikaan syntyneillä on kuitenkin se etu, että he näkevät elämän laajemmin kuin monet muut. He näkevät eri mahdollisuudet ja tarpeen löytää tasapaino monien eri asioiden välille.

Kartalla on täydenkuun lisäksi paljon oppositioita. Venus ja neptunus ovat oppositiossa, samoin pluto peräti kolmeen planeettaan, merkuriukseen, jupiteriin ja marsiin. Hänen on pakko oppia tasapainoilemaan monien erilaisten vaatimusten ja tarpeiden välillä. Toisaalta kartalla vaikuttaa voimakkaana kultainen kolmio vesimerkeissä, jossa on osallisena saturnus, neptunus, jupiter, mars ja merkurius. Se tuo vahvan intuitiivisen latauksen.

Pikkuprinssin kartta on tosiaan hyvin tunteellinen ja myös taiteellinen. Siinä on paljon herkkyyttä, joka sopii paremmin henkiselle esikuvalle kuin käytännölliselle hallitsijalle. Kartan päätekijät aurinko, kuu ja nousumerkki ovat kaikki merkkiensä loppupäässä ja juuri vaihtamassa merkkiä, mikä kertoo prinssin elämään liittyvästä muutoksesta. Hän on mahdollisesti Englannin viimeinen kuninkaallinen, tai kuningasinstituutio käy hänen aikanaan läpi perinpohjaisen muutoksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti