maanantai 13. helmikuuta 2012

Henk. koht.: Neptunuksen neliö aurinkoon

Omalta osalta viime viikon nihkeät tunnelmat liittyvät myös isompaan kuvioon. Olen ollut sen verran kiireinen viime kuukausina, että oma kartta jäi minimaaliselle huomiolle. Huomasin nyt, että pari isompaa haastavaa transiittia lähestyy, tai ovat oikeastaan jo ihan päällä...

Neptunus ja khiron ovat liikkuneet kalojen merkin alussa viime vuoden keväästä lähtien. Itselläni on aurinko ja askendantti (eli nousumerkki) eli AC jousimiehen alussa, nyt tarkassa neliössä neptunukseen ja khironiin. Khironia seurasin jo viime vuonna, mutta neptunus pääsi hieman yllättämään sille tyypilliseen tapaan. En arvannut (tai halunnut huomata), että se hiipi neliöön aurinkooni, tarkka kulma ensi viikolla. Tällä viikolla khiron tekee neliön askendanttiini, mikä ei helpota yhtään asioita. Tiedossa on identiteettikriisinhallintaa tavalla tai toisella.

Tätä tunnetta on hankalahko kuvata. Olo on epämukava, jotenkin epäorientoitunut. Ikäänkuin tiedän olevani väärässä paikassa, mutten tiedä tarkkaan missä sitten pitäisi olla. Neptunukseen liittyvät muutokset tapahtuvat vaivihkaa. Neliöt ovat yleensä hankalia, koska niissä olevat planeetat ovat silloin yhteensopimattomissa elementeissä. Neliöt pakottavat usein luopumaan jostakin, tai vähintään kompromisseihin. Elämään on kertynyt turhaa painolastia, josta pitää päästä eroon. Kyse voi olla asenteista, mielikuvista, ihmisistä tai velvollisuuksista transiitista ja huoneista riippuen. Yllättävän usein myös turhista tavaroista luopuminen auttaa henkisen järjestyksen palauttamisessa. Suosittelen hankaliin neptunus-transiitteihin usein meditaatiota. Tällä hetkellä yritän luoda siitä itselleni mieluiten päivittäisen nykyisen viikottaisen tavan sijaan. Kaikki mikä auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan on hyödyllistä, myös uiminen. :)

Viime vuonna aloitin reikin "sattumalta" lukuisien khiron-transiittien aikana, mistä oli huomattavasti apua. Reiki hoitaa yhtä aikaa fyysisesti ja henkisesti, joten siitä on apua monella tasolla. Khironin teemoihin liittyy juuri parantaminen, joten reiki sopi siihen täydellisesti.

Samat transiitit koskevat muuten kaksosia, jotka ovat syntyneet jakson alkupäässä, aurinko tai nousumerkki 0-5 astetta kaksosissa. Heillä neptunus ja khiron tekevät neliötä aurinkoon ja nousumerkkiin samalla tavalla kuin alkupään jousimiehillä tai nousujouskareilla. Alkupään neitsyille neptunus ja khiron sen sijaan muodostavat opposition, ja kaloille yhtymän. 

Toisaalta universumi huolehtii tasapainostaan; uranus tekee kolmiota samaan paikkaan kuin neptunus ja khiron neliötä. Uranuksen kolmio nostaa mielialaa ja valmistaa positiiviseen muutokseen.

<3 L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti