perjantai 3. helmikuuta 2012

Neptunus kaloissa: Ilmamerkit

Nyt neptunus on kalojen merkin ensimmäisen asteen ensimmäisen minuutin ensimmäisillä sekunneilla. :) Ilmamerkeillä eli kaksosella, vaa'alla ja vesimiehellä neptunuksen siirtyminen kaloihin vaikuttaa käytännöllisillä ja taloudellisilla kartan alueilla.

Vesimiehelle neptunuksen siirtyminen omasta merkistä seuraavaan on helpotus. Vesimiehessä neptunus testasi omanarvontuntoasi ja toisinaan kyseenalaisti minä-kuvasi. Kaloissa sen merkitys on sinulle paljon positiivisempi, kuten muillekin. Se auttaa sinua parantamaan tulotasoasi. Löydät ehkä paremmin palkatun työn, tai palkka nykyisestä työstäsi nousee hitaasti mutta varmasti. Myös omaisuutesi arvo todennäköisesti nousee. Ja mikä parasta, alat arvostaa itseäsi uudella tavalla. Juuri itseluottamus on avain parempiin ansioihin, joten ympyrä sulkeutuu.

Vaa'alla painopiste siirtyy terveyteen ja rutiineihin. Kartan perusteella näyttää siltä, että henkinen ja sielullinen tasapaino ovat sinulle välttämättömiä hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Nehän ovat hyödyllisiä kaikille, mutta erityisen tärkeitä sinulle. Meditaatio auttaa tehokkaasti stressin vähentämisessä, ja se auttaa myös paranemisessa ja toipumisessa, mikäli sellaista tarvitaan. Neptunus auttaa sinua löytämään henkisen ja fyysisen terveyden välisen linkin. Lisäksi se auttaa sinua löytämään itsellesi sopivat päivä- ja työrytmit sekä kuntoilu- ja muut terveysrutiinit. Luota vaistoihisi!

Kaksosella neptunus siirtyy neliömerkkiin keskitaivaalle. Planeettoja neliössä omaan merkkiin pidetään yleensä hankalina, koska ne edustavat eri elementtiä kuin mikä on oma mukavuusalue. En usko, että nyt on syytä huoleen. Neptunus on kuitenkin merkkisi keskitaivaan luonnollinen hallitsija. Se auttaa uraasi oikeaan suuntaan. Uran lisäksi se edistää muitakin tavoitteitasi ja auttaa sinua selviämään velvollisuuksistasi. Jossain vaiheessa voi tuntua siltä, että sinun pitää luopua jossakin määrin omasta persoonallisuudestasi päästäksesi urallasi haluamaasi tilanteeseen. Löydät kuitenkin mukavan kompromissin työelämäsi ja henkilökohtaisten tarpeidesi välille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti