keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Helpotuksen huokaus - merkurius etenee

Tämän päivän jälkeen useimpien meistä elämä helpottuu, kun merkurius kääntää taas suuntaa, tällä kertaa eteenpäin! :)

Eli pienemmät ja isommat viivästykset ja väärinkäsitykset ovat pian ohi. Sen sijaan juuri tämä päivä saattaa olla sekava ja tehoton, koska maasta katsottuna merkurius on paikallaan. Silloin ajatuksetkin ja kommunikaatio töksähtelevät. Ei ehkä paras päivä kirjoittamiseen tai muuhun viestintään. Suurin osa rutiinihommista sujuu luultavasti ihan normaalisti, mutta itseltä (tai muilta) ei kannata vaatia tänään liikoja. Jos saat suurimman osan normaaleista tehtävistä suoritettua, se on jo ihan hyvä.... ;)

Tapahtuiko perääntymisen aikana mitään mielenkiintoista? Itselleni siinä oli paljon hyvääkin, vaikka tosiaan voimat jotenkin hupenivat taas loppumetreillä.... Yritin hoitaa korjaus- ja muita rästihommia, mutta ne etenivät etanan vauhdilla. Ne saadaan varmaan pian valmiiksi, kun merkurius etenee taas normaalisti. Kiva päästä suunnittelemaan elämää taas eteenpäin!

2 kommenttia:

  1. Vähän jännitti mennä vanhan autoni kanssa katsastukseen, varsinkin tällaisena aikana...
    Meni läpi, eikä muuta vikaa löytynyt kuin olin laittanut pari ratasta vääriin paikkoihin, siis kiertokulku vääriin suuntiin. Nauratti. Tuli tuo perääntyvä Merkurius mieleen.

    VastaaPoista
  2. Jännä juttu, mutta joskus perääntyvä merkurius voi olla avuksi juuri huoltohommissa! :)

    VastaaPoista